Tutorial video: Cum sa filmezi cu un gimbal, ca un profesionist

Tutorial video: Cum sa filmezi cu un gimbal, ca un profesionist

Daca v-ati cumpărat un smartphone care filmează în HD, Full HD sau de ce nu, în 4K, cu ajutorul unui gimbal veti putea realiza clipuri video precum cele pe care le vedeţi pe posturile tv. Un astfel de stabilizator de imagine vă va ajută să eliminaţi tremuratul camerei, astfel încât imaginea captată va fi una lină, precum cea inregistrată de camerele video cu ajutorul steady-cam-urilor profesionale, relatează GadgetReport.ro

Unul dintre cele mai bune şi ieftine produse de pe piaţă, dedicat telefoanelor mobile, este Zhiyun Smooth C, un produs aflat la a doua generaţie si care include, faţă de prima versiune, un joystick cu care veti controla camera si o mai buna acuratete in miscarile gimbalului.

Ce este de fapt un gimbal? Este un stabilizator de imagine prevazut cu trei motoare de tip giroscop, care actioneaza continuu pentru a elimina miscarile bruste ale telefonului. Indiferent de pozitia in care veti filma, gadgetul va mentine smartphone-ul stabil, astfel ca inregistrarea va fi una de calitate.

Zhiyun Smooth C este disponibil la pretul de 165-199 dolari pe Ebay si Amazon, insa il puteti gasi si in Romania, adus de cei care importa gadgeturi chinezesti, pe OLX sau pe Okazii.

Produsul vine cu garantie de un an de zile, iar serviciul de suport este asigurat. Le-am trimis un mail de test pe adresa de contact si producatorii ne-au raspuns in numai cateva ore, oferindu-se sa ne raspunda la toate intrebarile.

Gimbalul este foarte robust, fiind realizat din metal, nu este greu si il puteti cara cu usurinta intr-o vacanta. Este varianta excelenta pentru a va capta amintirile la un nivel superior.

Urmariti tutorialul video de mai jos in care veti vedea cum arata produsul si mai ales cum filmeaza.

Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati pe office@gadgetreport.ro, pe canalul de Youtube sau pe pagina noastra de Facebook.