Leningrad- Tattoo Artist. Un clip video cu adevărat incredibil, pe care trebuie să-l vezi

Data: 21/02/2017 | Autor: .

Leningrad- Tattoo Artist. Un clip video cu adevărat incredibil, pe care trebuie să-l vezi

O trupă rock din Rusia a devenit faimoasă pe internet nu neapărat pentru muzica ei cât mai ales pentru clipul piesei ,,Tattoo Artist”, o realizare video cu adevărat ieşită din comun. Clipul video prezintă o serie de evenimente sângeroase, petrecute într-un circ din Saint Petersburg, filmate într-o ordine cronologică inversată, relatează GadgetReport.ro

Clipul video “Tattoo Artist” a fost realizat de regizorul Ilya Naishuller şi abundă de elemente vizuale extrem de spectaculoase, unele cu accente horror.

Acţiunea începe cu un grup de spectatori, plini de sânge, care se întorc într-un circ din Saint Petersburg, acolo unde au loc o serie de evenimente nefericite.

Titlul ştirii, chiar dacă pare unul desprins din tabloide, este absolut relevant pentru această „capodoperă a dezastrului”, cum au definit-o cei de la TheVerge.

Clipul video “Tattoo Artist” a adunat peste 5 milioane de vizualizări în numai câteva ore de la postarea pe Youtube. Dacă doriţi să vedeţi şi varianta „normală” a materialului video, o aveţi mai jos.