Canon lansează trei noi camere. Preţuri bune, însă fără facilităţi 4K

Data: 15/02/2017 | Autor: .

Canon lansează trei noi camere. Niciuna nu filmează în 4K

Canon a anunţat lansarea a trei noi camere foto, cu tot felul de specificaţii interesante, însă fără o opţiune care devine tot mai importantă în piaţă, posibilitatea de a filma în 4K. Este vorba de modelul entry-level Canon Rebel T7i, care va costa 749 de dolari, camera mirrorless Canon M6 (779 dolari) şi de noul gadget EOS Canon 77D, care va fi vândut la 900 dolari, relatează GadgetReport.ro

Chiar dacă nu filmează în 4K, cele trei noi camere lansate de Canon au un raport preţ-calitate foarte interesant. Toate sunt echipate, printre altele, cuWi-Fi, Bluetooth şi NFC şi filmează în Full HD, la 1080p cu până la 60fps.

Dacă vă doriţi o cameră care să filmeze în 4K, aveţi la dispoziţie modelele EOS 5D Mark IV, EOS 1D C şi EOS 1DX Mark II, însă la preţuri pe măsură – 3499, 4999 respectiv 5999 dolari.

Canon Rebel T7i ( EOS 800D) vine să inlocuiască modelele Rebel T6i şi T6s.

Camera include un senzor de 24.2-megapixeli (APS-C) CMOS sensor cu procesor Digic 7, Dual Pixel AF, 6fps  shooting continuu, ISO de 25,600.

T7i este primul Rebel care foloseşte sistemul autofocus Dual Pixel dezvoltat de companie. Acesta îi oferă abilitatea de a focusa în numai 0,03 secunde şi are numai puţin de 45 de puncte de autofocus, aproape de trei ori mai multe decât predecesoarele.

Canon Rebel T7i are, în plus, un ecran touchscreen LCD de 3-inch, de pe care pot fi modificate setările.

Canon 77D este, în esenţă, un T7i prins într-o carcasă mai mare. Camera prezintă, printre altele, un mod anti-flicker superior şi un mini-ecran LCD de pe care pot fi accesate setările. 77D este promovată drept opţiunea ideală pentru cei care vor un gadget la jumătatea drumului între începător şi profesionist în materie de fotografie.

Canon M6, pe de altă parte, este, în fapt un M5 prins într-o carcasă mai subţire. Camera poate fotografia cu 9 frameuri pe secundă cu AF fix şi până la 7 cadre pe secundă cu autofocusul pus pe modul continuu, la fel ca M5.

Principala diferenţă faţă de M5 o reprezintă ecranul care se roteşte la 180 de grade.

Cele trei camere vor ajunge în magazine în luna aprilie.