Ubisoft lanseaza jocul Call of Juarez: The Cartel

Data: 18/07/2011 | Autor: .


Ubisoft lanseaza vineri in premiera nationala jocul „Call of Juarez: The Cartel”, unul dintre cele mai asteptate game-uri ale anului 2011. Jocul va putea fi incercat, gratuit, cu ocazia premierii, pe console Xbox 360.

 

Evenimentul va avea loc vineri, 22 iulie, incepand cu orele 16:00,  in Concept Store-ul GameShop.ro situat pe strada Sf. Vineri nr.25 din Bucuresti.

 

A treia parte a seriei Call of Juarez se desparte de lumea spaghetti western si propune o poveste contemporana, in care trei „eroi” moderni pornesc intr-o misiune de a dobori unul dintre cele mai mari organizatii criminale.

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=AYm52GsdfQI

 

Povestea din The Cartel porneste din Los Angeles-ul zilelor noastre si se dezvaluie prin intermediul a trei campanii, fiecare prezentand evenimentele din perspectiva unuia dintre cei trei protagonisti. Cele 15 misiuni pot fi parcurse si in modul cooperativ, alaturi de doi prieteni. Gameplay-ul este adaptat scenariului modern, misiunile incluzand raiduri asupra plantatiilor de canabis, sarcini de protectie a martorilor, interogari dure, misiuni sub acoperire, urmariri cu masina si multe altele.

 

Cu ocazia lansarii, jocul va putea fi incercat gratuit pe console Xbox 360. Ubisoft promite si concursuri cu premii, de la copii promotionale ale jocului la hanorace si tricouri.

 

In plus, cei care fac precomanda la joc pana la data lansarii pe site-ul www.gameshop.ro primesc automat un cod care le permite sa deblocheze doua arme extra in joc: Steyr TMP si Walther P99.

Pentru a afla mai multe detalii despre joc vizitati pagina web http://callofjuarez.ubi.com/the-cartel/en-GB/home/.