Cel mai rapid laptop 3D pentru jocuri de pe piata

Data: 31/07/2011 | Autor: .

ASUS a lansat notebook-ul ROG G74Sx, pe care il promoveaza drept cel mai rapid laptop de jocuri de pe piata romaneasca. Cea de-a patra generatie a seriei G vine cu noul procesor Intel Core i7 si grafica NVIDIA GTX 560M GPU cu 3GB de memorie VRAM GDDR5. 

 

Similar predecesorului sau in privinta design-ului, ROG G74Sx aduce o serie de imbunatatiri menite sa simplifice operatiunile de upgrade si sa amplifice confortul sesiunilor de gaming.

Palm rest-ul ofera o senzatie placuta la atingere, iar tastatura inclinata la 5 grade este mai spatiata, inclusiv in zona tastelor numerice si a celor directionale. Pasionatii de jocuri vor aprecia si tasta Shift supradimensionata.

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=F0HfxjMJbtg

Sistemul de ventilatie se afla in partea din spate si a fost imbunatatit la randul sau, fiind format acum din doua ventilatoare inteligente, care racesc in mod independent procesorul si nucleul grafic. Cand procesorul este in sarcina, ventilatorul pentru nucleul grafic va porni automat pentru a asista racirea acestuia si viceversa, pastrand o temperatura optima pentru G74Sx. Sistemul de racire evacueaza aerul cald prin fantele estetice din spate, iar nivelul redus de zgomot favorizeaza jocul indelungat.
Easy Upgrade Cover este o particularitate cu totul noua. Utilizatorul poate desface cu o simpla moneda panoul de sub G74Sx si sa schimbe memoria sau hard disk-ul , intr-un mod simplu, rapid si usor. Cu suportul necesar pentru 16GB memorie si doua sloturi pentru hard disk-uri, capacul Easy Upgrade Cover va fi singura parte deschisa cand va veni timpul pentru un upgrade.

 

Laptopul integreaza sistemul NVIDIA 3D Vision precum si 3DTV Play, utilizatorii putand urmari materiale video 3D atat pe ecranul portabilului, cat si pe un televizor 3D de inalta rezolutie. Experienta audio-vizuala 3D este completata de sistemul de sunet EAX Advanced HD 5.0.

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=opAGw0aR7NI

Pe piata romaneasca sunt disponibile doua modele. Primul, la 4699 lei (TVA inclus), vine cu o configuratie cu procesor Intel Core i7 2630QM, hard hibrid 500GB SSH 7200 RPM, 8G RAM DDR3 si ecran Full HD.

 

A doua varianta asigura 160GB SSD si hard disk de 750GB 7200 RPM, RAM 16G DDR3, ecran Full HD & 3D, ochelari 3D si sistem de operare Windows 7 Ultimate la aproximativ 8199 lei (TVA inclus).