“Revolutionarul” FIFA 2012 se lanseaza pe 30 septembrie

Data: 1/08/2011 | Autor: .

Jocul FIFA 2012 va fi lansat in Europa pe 30 septembrie. Game-ul va fi disponibil pentru Xbox 360, PlayStation 3, PC, Nintendo Wii, PlayStation 2, Nintendo 3DS, PSP si iOS. FIFA 2012 poate fi pre-comandat de pe GameStop, la preturi intre 39,99 si 59,99 dolari.

Noul FIFA 2012  va avea peste 500 de cluburi licentiate, 50 de competitii si divizii nationale si 8 moduri de joc, printre care clasicul 11 vs.11 sau PRO, iar la capitolul noutati modul 3D Street Footbal, exclusiv pentru 3DS.

Modurile „Career” si „Be a Pro” au fost, de asemenea, imbunatatite. In plus, modul “Be a Pro” va da ocazia fiecarui jucator sa-si inceapa cariera de fotbalist de pe strazile unui oras, sa-si dezvolte tehnica si reputatia, sa-si continue cariera in cadrul echipelor de club, si, in final, sa reprezinte echipa nationala.

David Rutter, producatorul de la Electronic Arts a declarat ca 2012 va fi un an revolutionar pentru franciza FIFA, in primul rand din punctul de vedere al gameplay-ului.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Eh5S_E_ysig

Pe langa noua camera default, care va oferi o alta experienta vizuala fata de „FIFA 2011″, noul sistem de iluminare si un public mai real, FIFA 2012 va aduce un nou simulator de control al jucatorilor, bazat pe Tactical Defending si Pro Player Intelligence, sisteme ce vor oferi comportamentul real al jucatorilor.

httpv://www.youtube.com/watch?v=17sTFcmYlFo

Electronic Arts promite, de asemenea, un motor grafic performant, denumit Impact Engine, care va rula jocul fara intreruperi si va oferi un nivel crescut al detaliilor si un sistem integrat de accelerare a fizicii.

Aceasta inovatie adusa seriei FIFA are rolul de a oferi un nou nivel de realism si de a face jocul mai imprevizibil, cu reactii mai greu de anticipat la manevrele executate. Altfel spus, fiecare contact dintre jucatori va fi mult mai clar si va afecta in mod direct cursul jocului.

O alta noutate o reprezinta Precision Dribbling, ce va oferi utilizatorului posibilitatea de a face driblinguri mult mai precise si atingeri ale mingii mult mai sensibile. In varianta pentru 3DS, utilizatorii vor putea utiliza touch-screen-ul pentru gameplay.
Cititi mai multe detalii pe pagina oficiala a jocului.

Martin Tyler si Alan Smith, cei doi comentatori din FIFA 2012, prezinta, in interviul de mai jos, cateva dintre surprizele noului joc.

httpv://www.youtube.com/watch?v=J7Aba9SF9Qg