Cum sa joci poker pe bani reali pe Android

Data: 28/07/2011 | Autor: .

Bwin a lansat o aplicatie de poker online pe bani reali pentru smartphone-urile cu sistem de operare Android. Noua aplicatie se bazeaza pe aceeasi interfata dezvoltata in ianuarie 2011 pentru iPhone.

Game-ul prezinta o combinatie intre cel mai popular joc de poker, Texas Hold’em, si interfata simpla si accesibila, cu un design optimizat si un proces simplu de inregistrare.

Aplicatia ofera pasionatilor de poker o noua modalitate de a juca. Mana unui jucator este afisata automat, iar mainile precedente din sesiunea de joc deschisa pot fi vizualizate printr-o singura atingere.

 

Aplicatia de Poker bwin ofera clientilor companiei acces nelimitat la contul de poker, indiferent unde s-ar afla – direct de pe orice smartphone cu sistem de operare Android”, a declarat Berthold Kao, care coordoneaza managementul de produse pentru aplicatii mobile la bwin.party.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit de aici.

bwin.party digital entertainment plc este cea mai mare companie de gaming online listata la bursa din lume. Compania a fost formata in urma fuziunii dintre bwin Interactive Entertainment AG si PartyGaminc Plc din 31 martie 2011.

Incorporat si licentiat in Gribraltar, grupul are peste 3.100 de angajati in sedii din Europa, India, Israel si Statele Unite ale Americii si a inregistrat venituri estimate de 830,1 milioane de euro si un profit operational estimat de 168,2 milioane de euro in 2010.

De asemenea, bwin.party este licentiat in Alderney, Franta si Italia si detine pozitii de lider de piata in fiecare dintre cele patru segmente: pariuri sportive online, poker, cazinou si bingo cu ajutorul unora dintre cele mai mari branduri din domeniul gaming-ului online: www.bwin.com, www.PartyPoker.com si www.FoxyBingo.com.