Ulefone Power. Cel mai ieftin telefon de ultimă generaţie

Data: 2/02/2016 | Autor: .

ulefone-promotie

Chinezii de la Ulefone au lansat pe site-ul gearbest.com o nouă promoţie cu patru dintre cele mai bune telefoane lansate în 2015. Cel mai spectaculos este modelul Ulefone Power care, la 180 de dolari – aprox. 750 lei, oferă dotări cel puţin spectaculoase dintre care două ies în evidenţă – bateria de 6050 mAh şi Android-ul 6.0.

Ulefone Power poate concura, fără probleme, cu cele mai noi telefoane, de la Galaxy Note 5 la iPhone 6s, Telefonul are un ecran de 5,5 inchi Full HD, 3 GB de RAM şi o cameră Sony de 13 MP.

ulefone-power-gadgetreport.ro_-540x304-promotieGadgetul are un look premium, dat de ecranul IPS rotunjit pe margini 2.5D, acoperit cu Corning Gorilla Glass 3 şi prins într-o carcasă cu margini metalice şi capac dintr-un poliuretan care nu alunecă din mână.

Ulefone Power prezintă un procesor MTK6753 64bit Octa Core, tactat la 1.3GHz şi 3 GB de RAM.
Telefonul are un spaţiu de stocare de 16 GB, care poate fi extins prin card până la 128 GB.

Telefonul are pe laterală o tastă smart, care permite accesarea camerei foto şi a software-ului care înregistrează vocea. La capitolul foto&video, telefonul chinezesc prezintă o cameră de selfie de 5 MP, cu unghi larg de vizualizare, şi un senzor principal Sony IMX214 de 13 MP, cu dual flash şi o deschidere de 1.8 pentru imagini cât mai ample şi un autofocus de 0,3 secunde.

Mai mult, telefonul are pe spate un scaner de amprentă, iar pe margine un senzor cu infrarosu care permite folosirea gadgetului pe post de telecomandă pentru televizor şi alte gadgeturi, inclusiv cele care funcţionează pe bluetooth.
Ulefone Power intră pe internetul mobil la viteze 4G şi se conectează la wireless prin 802.11a/b/g/n/ac, adică suportă şi viteze gigabyte.

Ulefone Power are o baterie pe măsura numelui său, de 6050 mAh, care îi asigură o autonomie remarcabilă, de 4 zile şi de 75 de zile în standby. Mai mult, acumulatorul beneficiază şi de încărcare rapidă, pe două canale, astfel că în numai 5 minute ajunge la destulă energie cât pentru 2 ore de convorbire. Iar dacă îl pui în priză jumătate de oră, ai autonomie pentru o zi.

Telefonul este vândut în trei variante, Dark Blue, Silver White şi Wooden, într-o promoţie exclusivă pe site-ul Gearbest.com, la preţul de 179,99 dolari.

În cadrul promoţiei Gearbest.com, mai puteţi cumpăra alte câteva telefoane interesante la preţuri excelente

Ulefone Paris costă 130 de dolari, iar la aceşti bani primiţi un telefon excelent, cu un look premium şi foarte bine optimizat, pe care l-am testat pe GadgetReport.ro. Vedeţi testul video AICI.

ulefone be touch 3Ulefone Betouch 3 este un alt telefon intersant care, la preţul de 160 de dolari, are aspiraţii de telefon de top.

Gadgetul are un ecran de 5,5 inchi, Full HD, acoperit cu Gorilla Glass 3, prins într-o carcasă metalică subţire, cu accente premium. UleFone Be Touch 3 rulează un Android 5.1 curat, fără aplicaţii nedorite, de pe un spaţiu de stocare de 16 GB, extensibil prin card cu încă 64 GB, cu ajutorul unui procesor MT6753 64bit Octa Core, tactat la 1.3GHz şi a 3 GB de RAM.

Configuraţia hardware mai include o placă video Mali T720, astfel că se descurcă excelent în orice situaţie, de la filmele FullHD la jocurile de ultimă generaţie, fără întreruperi sau blocaje. Ulefone Be Touch 3 este dotat cu două camere video, una de selfie de 5 MP, care se descurcă excelent inclusiv în condiţii de lumină slabă, şi o alta principală, produsă de Sony, de 13 MP, cu unghi larg de vizualizare (F 2/0) autofocus în 0,3 secunde, HDR şi stabilizare optică.

ulefone be pro 2Ultimul telefon din promoţia de pe Gearbest.com este Ulefone Be Pro 2, vândut la preţul de 120 de dolari. Ulefone Be Pro 2 oferă un procesor quad-core de ultimă generaţie, ARM Cortex-A53,MTK6735 pe 64biti, tactat la 1.0GHz, care lucrează împreună cu 2 GB de RAM. Ulefone Be Pro 2 include un GPU Mali-T720.

Ulefone Be Pro 2 are un spatiu de stocare de 16 GB şi două camere, de 8 respectiv 13 MP, cu flashlight şi autofocus. Camerele oferă o performanţă optimă, însă sub nivelul telefoanelor de top. Vestea bună este că înregistrează video la calitate Full HD.

Ulefone Be Pro 2 rulează un Android 5.1, curat, alături de un software dedicat care îţi permite să schimbi look-ul telefonului cu tot felul de icon-uri, fundaluri etc.

Telefonul este 4G şi oferă dotările standard, precum GPS, A-GPS, GLONASS, Digital Compass etc.

Detalii despre telefoane aflaţi de pe site-ul Gearbest.com