Ultimul sezon din „Vikingii” debutează la History TV

Data: 6/12/2019 | Autor: .

Ultimul sezon din „Vikingii” debutează la History TV

Al şaselea și ultimul sezon al serialului „Vikingii” debutează joi seară, de la ora 21, la postul History TV. Drama „Vikingii” face parte din seria unor producţii de succes, apreciate de critica internaţională, dar şi de public, ale creatorului şi scenaristului Michael Hirst, laureat şi nominalizat la premiile Emmy şi Globurile de Aur, relatează GadgetReport.ro

Joi seară, de la ora 21:00, vor fi difuzate primele două episode din totalul de 20 de episoade ale ultimului sezon din „Vikingii”.


Sezonul al şaselea continuă imediat după „bătălia dintre cei doi fraţi”, din care a ieşit victorios Bjorn, devenit un erou pentru oamenii aflaţi pentru atât de mult timp sub stăpânirea tiranică a lui Ivar Fără-de-Oase. În calitate de nou rege al Kattegatului, Bjorn se străduieşte să reinstaureze domnia târzie a tatălui său, însă se confruntă cu tot mai multe dileme, fiind chinuit de ideea că puterea este deasupra moravurilor.

Între timp, Ivar, aflat în căutarea unui nou drum care să-l separe de trecutul său, merge singur pe Drumul Mătăsii care îl duce, în cele din urmă, în Rusia. Pe de altă parte, Lagertha vrea să ducă o viaţă mai liniştită şi mai ferită de ochii celorlaţi, în propria fermă, însă noi pericole îi dau târcoale.

În acest sezon, vikingii continuă cucerirea Scandinaviei, în timp ce Ubbe şi Torvi călătoresc în Islanda pentru a descoperi misterul dispariţiei lui Floki, iar Hvitserk continuă răzbunarea împotriva lui Ivar.

Din distribuţia celui de-al şaselea sezon fac parte Katheryn Winnick (Lagertha), Alexander Ludwig (Bjorn), Alex Høgh Andersen (Ivar Fără-de-Oase), Georgia Hirst (Torvi), Jordan Smith (Ubbe) şi Marco Ilsø (Hvitserk).

Printre noutăţile acestui sezon se numără debutul regizoral al actriţei Katheryn Winnick, cea care interpretează personajul Lagertha.