Orange lansează Apple Watch Series 5 Cellular cu eSIM și Number Share

Orange România a lansat, în premieră în România, noul smartwatch Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular), un ceas inteligent care include funcția celulară încorporată prin eSIM, dar și acces la serviciul Number Share pentru abonații persoane fizice, relatează GadgetReport.ro

Noul smartwatch Apple Watch Series 5 vine, printre altele, cu un display Always-On, comunicări avansate și funcții de fitness și sănătate.

Dincolo de aceste facilități, în premieră în România, ceasul include eSIM, dar și acces la Number Share, un serviciul pe care l-am prezentat, aici, pe GadgetReport.ro, într-o demonstrație făcută cu un telefon Samsung Galaxy S10 5g și un smartwatch Samsung Galaxy Active 2 LTE, in cadrul programului Orange Smartphone Tester.

Tutorial GadgetReport.ro. Ce este serviciul Number Share și cum îl activezi

eSIM-ul reprezintă o nouă tehnologie prin care te poți conecta la rețeaua mobilă utilizând dispozitivele mobile compatibile, fără să mai fie nevoie să utilizezi o cartelă SIM. În prezent, poți folosi această tehnologie pe telefoane iPhone din seriile iPhone X și iPhone 11, dar și pe Samsung Galaxy Fold.

Trebuie să știi că pentru a activa eSIM-ul, trebuie să conectezi telefonul la o rețea WI-FI și să ai un cod de activare valabil, primit prin SMS de la Orange. Interesant este că, pentru a încuraja noua conectivitate Apple Watch Series 5 Cellular, Orange permite testarea gratuită, timp de 6 luni, a noului serviciu Number Share despre care v-am mai povestit, aici, pe GadgetReport.ro

Apple Watch Series 5 Cellular poate fi precomandat de pe www.orange.ro sau în Orange Shops, produsul urmând să fie disponibil în magazine începând cu 13 decembrie.

Detalii complete pe orange.ro/servicii/apple-watch-cellular/