Tutorial GadgetReport.ro. Ce este serviciul Number Share și cum îl activezi

Tutorial GadgetReport.ro. Ce este serviciul Number Share și cum îl activezi

Dacă ai un smartphone de ultimă generație de la Samsung și un smartwatch Galaxy Active 2 LTE, atunci vei putea folosi Number Share, un serviciu în premieră în România, lansat de Orange, care îți permite să utilizezi ceasul pe post de telefon. Cum se instalează și care sunt avantajele află dintr-un tutorial GadgetReport.ro

Number Share este un serviciul exclusiv oferit de Orange care îți permite să efectuezi sau să primești apeluri și mesaje pe mai multe gadgeturi. Practic, vei avea același număr pe smartphone-ul tău Samsung și pe smartwatch-ul compatibil.

În cazul nostru, vorbim de un ceas inteligent, modelul de ultimă generație Galaxy Active 2 LTE , testat de GadgetReport.ro în cadrul programului Orange Smartphone Tester .

Am ales, pentru demonstrație, să instalăm serviciul pe un telefon Samsung Galaxy S10 5G , unul dintre primele smartphone-uri care permite utilizarea rețelei 5G în România.

Orange oferă, în prezent, cea mai mare viteză maximă pentru download 5G, de până la 1200 Mbps și viteze medii de 600 Mbps, în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Iaşi.

Să ai un telefon 5G înseamnă, practic, să ai aceeași viteză pe care o primești acasă, prin fibră optică.

Cum se configurează serviciul Number Share? Este destul de simplu. Urmărește clipul video de mai jos.

De ce este important să ai activ serviciul Number Share? Printre altele pentru că vei putea să apelezi de pe ceas, atunci când de exemplu nu mai ai baterie la telefon, sau când ești pe bandă, la sală, și cu telefonul te uiți la un film sau l-ai lăsat în dulapul cu haine.

În plus, vei primi toate notificările de pe numărul tău de telefon, de SMS-uri la email-uri, statusurile de pe rețelele sociale, mesajele de pe Whatsapp și, foarte important, le vei putea răspunde direct de pe ceas.

În plus, nici nu va mai trebui să ai telefonul cu tine, pentru că rolul acestuia va fi luat de smartwatch-ul Samsung Galaxy Active 2 LTE.

Dacă te interesează serviciul Number Share, Orange îți oferă posibilitatea de a-l testa gratuit, timp de 3 luni. După perioada de test, vei fi tarifat cu 2 €/ lună, TVA inclus, pentru fiecare ceas asociat.