De’Longhi lansează espressorul La Specialista

Data: 12/12/2019 | Autor: .

De'Longhi lansează espressorul La Specialista

De’Longhi lansează espressorul manual La Specialista. Cu o presiune de 19 bari, La Specialista oferă 3 opțiuni de preparare presetate: espresso, cafea și cafe lungo, la care se adaugă orice băutură pe bază de cafea cu lapte, precum latte sau cappuccino. În plus, funcția ”MY” a aparatului permite utilizatorilor să își personalizeze cu ușurință intensitatea tuturor rețetelor de cafea presetate, relatează GadgetReport.ro

Pentru că aroma cafelei este cea mai puternică în momentul în care boabele de cafea sunt măcinate, espressorul La Specialista râșnește exact cantitatea de boabe de care este nevoie pentru băutura selectată, la o simplă apăsare de buton. Râșnița avansată, plasată deasupra aparatului, este echipată cu doi senzori, pentru a oferi o dozare optimă și uniformă a cafelei.

La Specialista este dotată și cu Smart TAMPING Station, care printr-o singură apăsare a mânerului livrează o presare perfectă a cafelei.

La Specialista este prevăzută cu două sisteme separate de încălzire, unul pentru apă, altul pentru abur. Thermoblock-ul ultra-performant – cu sistemul de control al temperaturii – asigură o stabilitate maximă a temperaturii și toate condițiile potrivite pentru o preparare perfectă a oricărei băuturi pe bază de cafea. În același timp, AdvancedLATTE System – o tehnologie dedicată de încălzire pentru prepararea laptelui – oferă o performanță excelentă a aburului. Aparatul are un selector dublu, pentru băuturi delicioase pe bază de lapte, cu spumă fină și cremoasă, pentru latte art, sau bogată, pentru cappuccino.

Spre deosebire de alte espressoare manuale, La Specialista se asigură că nicio operațiune nu lasă murdărie în jur: atât râșnirea, cât și presarea se fac în interiorul stației Smart Tamping, astfel încât nu există riscul împrăștierii cafelei măcinate în jur. Blatul rămâne întotdeauna curat.

Espressorul oferă posibilitatea utilizării ceștilor și a cănilor de până la 12 cm înălțime, având un suport reglabil pe înălțime.

Nu în ultimul rând, espressorul este ideal și pentru băutorii de ceai: duza de apă caldă poate fi utilizată independent pentru a pregăti apă fierbinte pentru infuziile și ceaiurile preferate.

Espressoarele La Specialista se comercializează exclusiv în câteva magazine selectate din rețelele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altex.ro și pe www.mediagalaxy.ro.