Un nou startup chinezesc vrea sa dea lovitura. Ecoo prezinta modelul E04

Data: 10/11/2015 | Autor: .

Ecoo E04Chinezii de la Ecoo au lansat pe piata un smartphone care, din multe puncte de vedere, poate concura fara probleme cu telefoanele de top, cu branduri importante. Modelul Ecoo E04 are facilitati demne de flagship, la un pret de new-entry – 136,99 dolari!

Telefonul vine cu un ecran gigant IPS, de 5,5 inchi, Full HD, acoperit cu Gorilla Glass 3 si prins intr-o carcasa subtire, cu accente premium, din policarbonat.

Sub carcasa, smartphone-ul ascunde o configuratie demna de un telefon de top – un procesor MT6753 64bit Octa Core 1.3GHz, pe low voltage, care consuma mai putina energie, 3 GB de RAM si o placa video Mali-T720, pe care am testat-o pe alte telefoane si s-a dovedit excelenta pentru a reda orice continut multimedia, de la filme FullHD la jocuri, fara intreruperi.

Telefonul este compatibil 4G si ruleaza un Android 5.1 curat, fara aplicatii nedorite, de pe un spatiu de stocare de 16 GB, extensibil prin card pana la 64 GB.

Ca orice telefon chinezesc care se respecta, vine cu doua cartele (Dual SIM), Bluetooth 4.0, Wi-fi etc.

La capitolul foto/video, Ecoo E04 oferă două camere, una de 8 MP de selfie, şi alta de 16 MP cu flash, HDR, face detection si o deschidere de F2/0, ca sa prinzi imagini cat mai largi.

Si autonomia acestui telefon este de remarcat, de pana la 2 zile, gratie acumulatorului de 3000 mAh.

Ecoo E04  telefon chinezesc

Telefonul, la aceste dotari, este excelent avand in vedere ca il puteti cumpara de pe Gearbest.com la numai 136,99 dolari, adica aproximativ 548 de lei. Nu gasiti un astfel de produs in prezent pe piata romaneasca.

La noi, la acest pret, abia daca prinzi un quad-core cu 1 GB de RAM, ecran HD si cu un Android ceva mai vechi. Ecoo E04 are inclusiv limba romana in standard, asa ca poate fi o solutie excelenta pentru un utilizator fara pretentii de flagship.