Un nou trailer pentru The Mandalorian. Sezonul 2, din 30 octombrie

Disney a lansat un nou trailer pentru sezonul 2 din  The Mandalorian, un serial pe care îl puteți urmări în exclusivitate pe Disney Plus sau pe torenți. The Mandalorian a fost serialul care a debutat odată cu serviciul de streaming Disney+ și totodată unul dintre cele mai bune seriale de anul trecut. Acesta are loc în universul Star Wars, însă nu se leagă direct de filmele din cinematograf, preferând să spună o poveste separată, concentrată pe o serie de personaje noi. 

Cel de-al doilea sezon The Mandalorian va continua povestea lui „Mando”, titularul războinic și vânător de recompense, și a „Copilului”, cunoscut pe internet drept „Baby Yoda”. Baby Yoda a devenit un adevărat fenomen online, fiind deja disponibile multe jucării, tricouri și cam orice tip de produs promoțional posibil cu acest personaj, care, oficial, nici măcar nu are un nume.

Din noul trailer aflăm că Pedro Pascal revine ca personaj principal, în căutarea unui cămin sigur pentru Baby Yoda.

Trailerul începe cu un pilot X-Wing aflat în acțiune. În cadrul următor, îi vedem pe Mando,  Greef Carga (Carl Weathers) și Cara Dune (Gina Carano).

,, Sunt aici pentru afaceri. Am nevoie de ajutorul vostru. Am venit să îl aduc (pe Baby Yoda) în rândul celor asemeni lui’, adaugă el, în timp ce îl poartă pe Baby Yoda. „Dacă pot găsi alți mandalorieni, ei mă pot îndruma”, adaugă Mando.

Mando apare apoi în ceea ce pare a fi o arena de luptă, întrucât o creatură extraterestră îi spune: „Acesta nu este un loc pentru un copil”. „Oriunde mă duc, el merge cu mine”, spune Mando.

Vedem apoi o urmărire spectaculoasă, finalizată cu o serie de imagini în care îi vedem pe Mando, Greef și Cara, în navă, cu mai multe TIE Fighters pe urmele lor.

Sezonul 2 The Mandalorian începe vineri, 30 octombrie, pe Disney Plus. Nu este clar însă dacă Disney va continua tradiția primului sezon, de a lansa episoadele treptat, câte unul pe săptămână, sau dacă va adopta strategia celor de la Netflix, care publică simultan un întreg sezon.

CUM VEZI SERIALELE DE PE DISNEY PLUS

În Europa, serviciul este disponibil, în prezent, doar în Olanda. Dacă vreți să aveți acces încă de pe acum la serviciul Disney+, o puteți face cu ajutorul unui VPN setat pe SUA sau Canada. Detalii în materialul de mai jos.

Cum să vezi filmele și seriale Netflix din SUA, Hulu și Disney+ cu un VPN

În România nu este încă disponibil în mod oficial, dar va fi la un moment dat, pentru că există deja disponibil un site în limba română.

Disney permite înscrierea adresei de email pe platforma Disneyplus.com, însă fără să ofere alte detalii.

Abonamentul la Disney+ costă 6,99 dolari pe lună sau la 69,99 dolari pe an. Astfel că cine achiziționează abonamentul pentru 12 luni va plăti, în medie, 5,83 dolari pe lună.

La fel ca Netflix, Disney+ include setări personalizate, profiluri individuale și posibilitatea de a descărca filme și seriale pentru a putea fi urmărite offline.

Disney + este disponibil pe o „gamă largă de dispozitive mobile și conectate”, inclusiv console de jocuri, gadgeturi media streaming și televizoare inteligente 4K HDR.