Google Nest Hub Max. Un gadget all inclusive: ecran pentru filme, boxă bluetooth, ramă foto si asistent Google

Data: 22/10/2020 | Autor: .

Dacă vrei un gadget inteligent, pe care să îl folosești, de exemplu, pentru a vedea clipurile de pe Youtube, Netflix și Facebook, canalele TV care își transmit emisia online, să asculți muzică pe Youtube Music și Spotify, să vezi fotografiile din Google Photos și să îți răspundă la orice întrebări, Google Nest Hub Max este un aparat excelent, al cărui raport preț-calitate este foarte bun.

Vezi un review dedicat acestui gadget pe GadgetReport TV, în clipul video de mai jos.

Google Nest Hub Max este un gadget care, din punctul nostru de vedere, n-ar trebui să lipsească dintr-o casă modernă. Este un dispozitiv all-in-one, care integrează o gamă largă de funcții și servicii.

Google Nest Hub Max reprezintă versiunea mai mare a lui Google Nest Hub, pe care o folosim deja de mai bine de un an, și care se deosebește de aceasta prin ecranul mai mare, de 10 inchi față de 7 inchi, prin calitatea audio mai bună, grație celor două twittere și boxei de bass din spate și prin camera web pe care o poți folosi în diverse moduri, pentru convorbiri online sau pentru monitorizarea casei.

Google Nest Hub Max are un ecran de 10 inchi, HD, cu touchscreen, luminos și bine calibrat, care afișează tot felul de informații preluate de pe contul Google asociat. De la fotografiile din Google Photos la calendarul zilei, ora, vremea, știri, idei de rețete la filmele de pe Netflix și HBO Go și clipurile de pe Youtube, pe toate le vei putea vedea pe acest gadget inteligent.

Calitatea imaginii este una excelentă, astfel că vei putea da share către acest ecran, din telefon, tabletă sau din laptop, la orice clip video, de exemplu seriale de pe Netflix sau clipuri de pe Youtube. Este un avantaj excelent să ai în casă un astfel de ecran pe care să îl controlezi inclusiv cu vocea.

Dincolo de display-ul generos, Google Nest Hub Max are și o boxă de foarte bună calitate, care se aude excelent, stereo, și pe care poți să redai muzica din telefon, de pe Spotify, Youtube Music sau radiourile de pe internet.

Dincolo de video și muzică, boxa îți afișează cele mai noi știri și alte informații, inclusiv rețete culinare, bancuri etc, cam tot ce găsește interesant pe internet.

Poate cel mai important atuu al acestui gadget este că poți să îl controlezi cu vocea. Cu expresia ,,Hey Google’’, poți să îl întrebi diverse lucruri, să setezi alarme, remindere și poți să controlezi televizoarele inteligente și celelalte gadgeturi inteligente din casă.

În functie de gadgeturile pe care le detii si de compatibilitatea acestora cu sistemul Google, poti folosi boxa pentru a controla, de exemplu, becurile inteligente Philips Hue, boxele Sony, aparatele de aer condiționat sau routerele TpLink, în esență toate gadgeturi compatibile cu Google Home.

Dacă ai copii, cu siguranță vor fi fascinați de acest gadget și vor ajunge să îl întrebe cu ,,Ok Google” tot felul de lucruri la care tu, probabil, nu ai un răspuns. În plus, vor învăța limba engleză, cea cu care asistentul Google comunică.

Mai mult decât asta, cu Google Nest Hub Max poți să efectuezi apeluri telefonice și video, pentru că are o cameră de 6.5 MP wide cu unghi de deschide de 127 de grade.

În plus, camera poate inregistra video și ceea ce se întâmplă în casă, astfel că o poți folosi inclusiv pe post de cameră de supraveghere. Dacă vrei să oprești camera, o poți face simplu, din butonul de pe spatele ecranului.

La fel ca și Google Nest Hub, Google Nest Hub Max se conecteaza la smartphone prin Bluetooth si aplicatia Google Home, disponibila in App Store si Google Play.

Google Nest Hub  oferă un sunet clar si puternic, net superioar majorității boxelor Bluetooth de pe piață.

Dincolo de apelarea vocală, poți controla gadgetul prin touchscreen-ul responsiv și prin butoanele de pe spate.

Dacă te interesează acest gadget, îl poți cumpăra de pe acest LINK.