Unboxing LG G5. Una dintre cele mai spectaculoase oferte

Data: 31/03/2016 | Autor: .

Unboxing LG G5. Una dintre cele mai spectaculoase oferteLG pregăteşte lansarea oficială în magazine, pe 1 aprilie, a noului smartphone LG G5, iar cei de la Android Central au realizat un prim unboxing. Oferta este una cu adevărat specială, telefonul LG G5 fiind însoţit de toate accesoriile cu care sud-coreenii au făcut senzaţie la Mobile World Congress 2016 de la Barcelona, relatează GadgetReport.ro

În cutia primită de jurnaliştii de la Android Central, alături de telefon se află modulele CAM Plus,
360 CAM şi Hi-Fi Plus. Cum arată produsele vedeţi în unboxing-ul de mai jos.

LG G5 cântăreşte 159 de grame, are dimensiunile 149.4 x 73.9 x 7.7mm, şi rulează Android 6.0 Marshmallow.

LG G5 vine cu un profil metalic, care cuprinde un display de 5,3 inchi QHD, cu rezoluţie 2560 x 1440 şi o densitate a pixelilor de 554 ppi. În carcasa de aluminiu se ascunde cel mai nou procesor Qualcomm® Snapdragon™ 820, care lucrează împreună cu 4GB LPDDR4 RAM.

lg-g5-unboxing-3

Telefonul are un spaţiu de stocare de 32 GB, extensibil prin microSD până la 2TB. LG G5 are o cameră frontală de 8 MP şi o alta pe spate de 16 MP, duală, cu un unghi larg de vizualizare ( 75° Field of View -FoV). LG afirmă că aceasta din urmă este cea mai bună cameră pe care a realizat-o vreodată, comparabilă cu performanţa DSLR-urilor.

LG beneficiază de un accesoriu special, CAM Plus, pe care îl poţi folosi atunci când filmezi sau fotografiezi. Accesoriul are butoane dedicate pentru camera video şi foto şi o rotiţă de zoom, o excelentă soluţie pentru cei care vor mai mult de la un telefon.
Împreună cu acesta, telefonul primeşte, practic, un acumulator de 4000 mAh, care îi asigură o autonomie cu până la 50% mai mare. Cei de la LG spun că accesoriul permite până la 8 ore de fotografiere!

Dincolo de accesoriul pentru foto&video, LG G5 are un alt gadget interesant, audio, intitulat Hi-Fi Plus. Dezvoltat impreuna cu Bang & Olufsen, acesta asigură un sunet de o calitate fără precedent.

Telefonul va fi disponibil în versiunile Silver / Titan / Gold / Pink.

Vedeti mai jos prezentarea oficială a telefonului, realizată de LG.