Unde vezi gratuit primul episod din Game of Thrones Sezonul 6

unde vezi gratuit primul episod din game of thrones sezonul 6

 Unde vezi gratuit primul episod din game of thrones sezonul 6 ? HBO a lansat aseară primul episod din Game of Thrones Sezonul 6. Dacă nu aveţi serviciile HBO, puteţi vedea episodul în mod gratuit pe mai multe site-uri de filme şi seriale, relatează GadgetReport.ro

Pentru a creşte interesul pentru noul sezon, HBO a decis să ofere gratuit primul episod pe site-ul hbogo.ro. Îl puteţi vedea fără probleme, cu singura condiţie să aveţi activat SilverLight.

Dacă vă interesează o altă sursă de vizionare, la o simplă căutare pe Google, am găsit primul episod din Game of Thrones Sezonul 6 pe mai multe site-uri, dintre care cel mai bine se vede pe filmeonline2016.ro. O altă sursă unde puteţi vedea episodul este subtitratonline.net.

Pe acest site, episodul a fost văzut deja de peste 25.000 de fani ai serialului. Probabil pe aceste site-uri veţi putea vedea, gratuit, şi celelalte episoade din seria Game of Thrones Sezonul 6.

Nu încurajăm pirateria şi considerăm că această ştire are un caracter pur informativ. Este de datoria autorităţilor să ia măsuri pentru ca drepturile de autor să fie respectate şi în mediul online.

Nu o să vă stricăm surpriza, povestindu-vă aventurile din noul episod. O să vedeţi că acţiunea capătă o turnură interesantă după ce John Snow moare în ultimul episod din Game of Thrones Sezonul 5.

 

unde vezi gratuit primul episod din game of thrones sezonul 6

Serialul Game of Thrones este inspirat din seria de 7 romane epice de mare succes “A Song of Ice and Fire” scrise de autorul si scenaristul George R. R. Martin. Sezonul 6 se îndepărtează însă de povestea iniţială, astfel că acţiunea din noile episoade va reprezenta o surpriză pentru fani.

Sezonul 6 din Game of Thrones va avea 10 episoade, iar din distribuţie vor face parte Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Alfie Allen, Diana Rigg, Natalie Dormer, Sophie Turner, Maisie Williams, John Bradley, Isaac Hempstead Wright, Conleth Hill, Jonathan Pryce şi Gwendoline Christie.

Emilia Clarke, alias Daenerys Targaryen, declara recent, cu referire la noul sezon, ca acesta este foarte captivant. “În sezonul următor nu este timp de pierdut. Este doar acțiune! Moment şocant după moment şocant! Scenă eroică după scenă eroică. Și Dany este o parte din toate acestea.”, si-a explicat rolul Emilia Clarke.