Unova Ironman. Un ceas-telefon cu Android, la preţ foarte bun

Data: 22/01/2016 | Autor: .

Unova Ironman

Ceasurile inteligente sunt noua modă în materie de gadgeturi. De la Apple Watch la Samsung Gear 2, oferta de smartwatch-uri este foarte mare, la preţuri pe măsura tehnologiei. Dacă vă doriţi un astfel de gadget, o variantă foarte interesantă este Unova Ironman, un smartwatch cu un look sport, rezistent la apă şi praf, cartela GSM şi un preţ de numai 130 de dolari, adică aprox. 530 de lei.

Unova Ironman vine într-o carcasă de 5.5 x 4.7 x 1.5 cm, are un ecran touchscreen capacitiv de 1.54 cm, cu rezoluţia de 320×320 pixeli, şi cântăreşte numai 190 de grame. Ceasul este destinat bărbaţilor, look-ul fiind unul sport, cu butoanele mari si marginile cu iz metalic.

Unova Ironman are un procesor Dual Core MTK6572 care, împreună cu 1 GB de RAM şi placa video Mali-400 MP, cu care rulează un sistem de operare Android 4.4.

Telefonul este capabil să ruleze toate aplicaţiile din Play, aşa că veţi putea să vedeţi mailurile, site-urile de internet, jocurile, clipurile de pe Youtube etc.

Mai mult, veţi putea efectua şi primi apeluri telefonice, pentru că telefonul are şi emiţător şi slot GSM, cu cartelă 3G.

Unova Ironman gadgetreport.ro

Dacă aveţi internet mobil, va merge excelent, iar atunci când sunteţi într-un loc cu wireless, o să vă puteţi lega la internet prin WiFi 802.11b/g/n.

Unova Ironman are un software special care îi permite să îşi activeze ecranul când ridici mâna. Ceasul telefon are un spaţiu de stocare de 8 GB, suficient pentru câteva zeci de mii de piese audio pe care să le asculţi cu ajutorul difuzorului extern.

Ceasul este excelent când te afli la volan, pentru că îţi permite să răspunzi la telefon fără să iei mâinile de pe volan.

Mai mult chiar, Unova Ironman are o cameră foto de 5 MP cu care poţi să faci fotografii şi să filmezi, iar cu ajutorul microfonului, îl poţi folosi ca să înregistrezi audio. Cu ceasul te poţi conecta la orice alt gadget, prin wifi sau bluetooth 4.0.

Ceasul este, de asemenea, un excelent monitor sportiv, calculând numărul de paşi, viteza, consumul de calorii etc.

Ceasul telefon are o baterie de 600 mAh şi îl puteţi cumpăra de pe Gearbest.com