UPC a devenit istorie. Ce oferte lansează Vodafone pentru abonații de cablu și internet

Data: 31/03/2020 | Autor: .

UPC a devenit istorie. Ce oferte lansează Vodafone pentru abonații de cablu și internet

Vodafone România a anunța finalizarea fuziunii cu UPC România, iar, ca urmare a acestui lucru, UPC România încetează să mai existe ca entitate juridică, astfel că, începând de acum, Vodafone România devine furnizorul de servicii fixe de comunicațiii electronice pentru clienții UPC. Toate drepturile și obligațiile UPC România vor fi preluate de Vodafone România, fără modificări în ceea ce privește termenii și condițiile din contractele clienților și furnizorilor.

Informațiile disponibile astăzi pe site-ul UPC se vor regăsi pe site-ul Vodafone. De asemenea, aplicația My UPC va fi redenumită în My Vodafone Fix & TV, în timp ce funcționalitățile acesteia și datele de logare ale clienților vor rămâne neschimbate.

Pentru clienții care plătesc factura prin internet banking, UPC România va fi înlocuit cu Vodafone – pentru servicii fixe și TV.

Clienții care beneficiază de servicii fixe & TV furnizate în baza unui contract cu fosta companie UPC, dar și de servicii mobile furnizate de Vodafone vor primi în continuare două facturi.

Telefoanele de contact, 031 100 1000 și 031 100 0872, vor fi în continuare disponibile.

În ceea ce privește magazinele UPC, acestea vor fi transformate treptat și vor avea specificațiile și configurația magazinelor Vodafone. Vor oferi în continuare toate serviciile și operațiunile specifice produselor de comunicație fixă și TV și în plus și operațiuni specifice serviciilor mobile.

Dacă aveți un Pachet Happy Home acesta se va redenumi în Pachet de Servicii.
Dacă aveți serviciul Alo Nelimitat UPC, acesta se va redenumi în Alo Nelimitat în rețeaua fixă Vodafone.
Dacă aveți o reducere a serviciilor aceasta se va redenumi în Reducere ofertă fix-mobil.

Dacă ai cont HBO GO, la logarea în aplicaţie şi selectarea operatorului va trebui să alegi Vodafone – pentru servicii fixe şi TV în loc de UPC România.

Mai multe informații sunt disponibile aici: https://upc-devine.vodafone.ro