My UPC. Cum iti platesti factura la TV si internet online

Data: 30/01/2014 | Autor: .

my-upc

IT Smart Systems si UPC România au dezvoltat my.upc.ro, un portal web care facilitează accesul clienţilor UPC la serviciile companiei. Noua platforma online My UPC oferă, printre altele, posibilitatea platii online a facturii, printr-un singur click.

In My UPC, procesul de creare de cont a fost simplificat la maximum, iar odată creat contul, clientul poate accesa toate facilităţile oferite de My UPC.

Printre altele, clientii isi vor vedea serviciile contractate, în funcţie de adrese, pot activa noi servicii si alte opţiuni.

Portalul Web My UPC a fost dezvoltat pe baza platformei Oracle Weblogic. “Proiectul a presupus un efort mare de dezvoltare a unei soluţii adaptate la nevoile UPC. A inclus servicii IT şi de consultanţă pe zonele de analiză, de proiectare şi implementare a unei arhitecturi apte să răspundă nevoilor de scalabilitate, securitate şi disponibilitate ale sistemului cerute de UPC, precum şi în ceea ce priveşte testarea soluţiei software dezvoltate.” a precizat Cristian Barbu, Senior Partner – ISS.

“My UPC a necesitat integrarea cu sisteme core-business utilizate de UPC România. În acest sens, portalul a fost integrat cu soluţia de facturare (o soluţie extrem de importantă pentru operatorii din telecom), precum şi cu soluţia CRM (Customer Relationship Management) – pentru actualizarea zonei de date din profilul clienţilor.” a completat Cristian Barbu.

UPC România oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit şi analogică), Internet în bandă largă şi telefonie în aproximativ 200 de oraşe.