UPC a lansat o aplicație mobilă pentru telefoane și tablete cu Android

Data: 26/11/2013 | Autor: .

upc tvUPC a lansat o aplicația mobilă UPC TV România, pentru telefoane si tablete cu Android. UPC TV are 3 funcții principale: de comandă a înregistrarii emisiunilor, de schimbare a canalelor si de ghid programe ( EPG ).

Funcția „Inregistrează” – Este disponibilă pentru mediaboxurile DVR si DVR-HD. Selectează in Ghidul TV programul pe care nu vrei sa il pierzi si apasa “Inregistreaza”. Programul va fi inregistrat pe mediabox, gata de vizionare in momentul in care ajungi acasa.

Funcția „Controlează televizorul” – Navighezi de pe telefonul tău mobil sau de pe tableta ta, fără să întrerupi vizionarea programului pe care îl urmaresti la televizor, selectând programul dorit din Ghidul TV. Poti stabili un Memo sau folosi optiunea „Urmareste acum la TV” pentru a incepe vizionarea imediata a programului selectat pe televizorul tau, relateaza HDSatelit

 

Funcția „EPG Ghid programe” – Aplicatia UPC TV include un Ghid TV complet, cu descrieri detaliate pentru serialele, filmele si emisiunile difuzate acum sau mai tarziu. Cauți emisiunea preferata cu ajutorul cuvintelor cheie, fără să intrerupi emisiunea pe care o urmaresti pe televizor.

Aplicația se downloadeză de AICI. O instalezi pe telefonul sau tableta ta cu sistem de operare Android, o pornești, introduci detaliile contului tau UPC și apoi te autentifici in aplicatie. Daca nu ai cont, viziteaza My UPC pentru a-l crea.

Aplicația necesită telefon mobil sau tabletă cu sistem de operare Android 1.6 sau o versiune mai nouă.