V1 Viper. Cum arata primul smartphone dual-sim romanesc quad-core

Data: 20/06/2013 | Autor: .

front_semiprofile_headsetBrasovenii de la Allview au lansat joi smartphone-ul dual sim V1 Viper, un gadget cu un procesor quad-core de 1,2 Ghz, 1 GB de RAM si un pret competitiv, de 1300 de lei.

Telefonul vine cu un profil ultra-slim, are o greutate de 124, 9 grame si o grosime de numai 7,9 mm. Viper prezinta un ecran de 4,7 inch IPS OGS Gorilla Glass destul de luminos pentru nivelul de prezentare.

“V1 Viper este cel mai subtire telefon din gama Allview” , a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

V1 Viper are in dotare un procesor quad-core de 1,2 Ghz si 1 GB de RAM.

Combinatia este menita sa sustina sistemul de operare Android 4,2, modificat cu o serie de aplicatii originale dezvoltate de Allview.

La prima vedere, telefonul se misca destul de bine, avand in vedere frecventa scazuta a procesorului (pentru Android 4.2) si RAM-ul destul de mic.

Si senzatia in palma este una placuta, gratie formei ergonomice si materialelor optime la acest nivel.

V1 Viper este dotat cu o camera de 8MP (OV8830) cu functie de fotografiere continua si posibilitate de inregistrare Full HD.

Partea frontala a telefonului dispune de o a doua camera de 2MP care faciliteaza convorbirile video sau realizarea de autoportrete. Pentru a obtine cel mai reusit portret, se poate folosi functia Beauty Face. Accesul la cele doua camere se poate face fara a debloca ecranul.

front_semiprofileInteresant este si faptul ca brasovenii au dotat telefonul cu un amplificator audio Yamaha si sistemul DTS (Digital True Surround) care asigura un sunet optim si calitativ. Telefonul vine, in plus, cu o pereche de casti cu mufa aurita, ce asigura o performanta imbunatatita fata de modelele anterioare.

La capitolul autonomie, telefonul rezista o zi, gratie procesorului care asigura un consum de energie mai mic cu 30% fata de generatiile anterioare.

In ceea ce priveste optiunea dual-sim, aceasta nu este disponibila simulat. Astfel daca cineva va suna pe un numar, celalalt este inchis. Puteti insa sa vorbiti pe un numar si sa folositi datele mobile pe celalalt.

Telefonul vine cu un pret competitiv, de 1300 lei (TVA inclus). Pachetul de achizitionare va contine trei carcase ce ofera telefonului protectie si un plus de eleganta. Carcasele vin in 3 culori: alb piano, negru mat si albastru metal.

Blue-white-black