Vader Strikes! Asa ar putea arata noul Star Wars (VIDEO)

Data: 28/02/2013 | Autor: .

darthvader

Stuntpeople a lansat pe youtube un clip video in care prezinta cateva dintre efectele speciale care ar putea fi incluse in noile episoade din Star Wars.

Clipul video, de 1.15 minute, prezinta o lupta “clasica” intre Darth Vader si Luke Skywalker cu sabii laser. Imaginile, prelucrate pe calculator, sunt cu adevarat spectaculoase, reusind sa redea la un nivel foarte credibil aceasta confruntare.

Atentie, vorbim de un clip realizat de un grup de entuziasti care incearca sa anticipeze efectele speciale din noul Star Wars.

Despre  noua serie pregatita de studiourile Disney, GadgetReport.ro a relatat, recent, ca  ii va readuce in prim plan pe aproape toti protagonistii seriilor precedente, de la Luke Skywalker, la Han Solo si Printesa Leia – roluri ce urmeaza sa fie interpretate de aceiasi actori Mark Hamill, Harrison Ford si Carrie Fisher. Cu siguranta vom vedea si noi personaje.

Potrivit CNet, celebrul actor american Harrison Ford, in varsta de 70 de ani, a semnat deja contractul pentru a face parte din distributia noului episod.

“Star Wars: Episode VII” va fi realizat de cunoscutul regizor american JJ Abrams.  Scenaristul, regizorul si producatorul JJ Abrams a devenit cunoscut pentru filmele sale de succes, de la serialele Alias, Lost si Revolution, la filmele SF precum Star Trek Into Darkness.

GadgetReport.ro relata, recent, ca dupa ce a cumparat de la Lucas Art drepturile pentru franciza Star Wars, Disney are planuri mari pentru viitor. Va lansa o noua serie din 3 sau 4 episoade.

Potrivit cotidianului Express, Darth Vader va fi readus la viata in noul episod Star Wars VII. In seria gandita de Lucas, Vader moare in 1983 in filmul “The Return of the Jedi”.

Planul este de a-l readuce la viata si a juca un rol semnificativ in noua trilogie”, a declarat o sursa din cadrul Disney. “Sa nu uitam ca avem de-a face cu un film de fictiune. Totul este posibil in filme”, a mai spus acesta.

Potrivit cotidianului britanic, scenaristul Michael Arndt lucreaza deja la episodul VII.

Potrivit Entertainment Weekly, noul producator al Star Wars, Kathleen Kennedy, a declarat ca Disney va produce “doua sau trei filme pe an”, dupa modelul Indiana Jones.

Va avea succes planul Disney? Ramane de vazut.