Verizon testează noul Galaxy Note 7. Specificatiile telefonului

Verizon testează noul Galaxy Note 7. Specificatiile telefonului

Compania de telecomunicatii americana Verizon testeaza una dintre versiunile noului phablet Samsung Galaxy Note 7, telefon care ar urma sa fie lansat oficial pe 2 august. Pe internet au apărut specificatiile modelului cu nume de cod SM-N930V, relatează GadgetReport.ro

Din imaginile care prezinta benchmark-ul telefonului, publicate de Sammobile, rezultă că noul Galaxy Note 7 ar urma să prezinte un procesor Qualcomm Snapdragon 820, acelaşi ca pe Galaxy S7,  si 4 GB de RAM.

verizon-galaxy-note-7-benchmark-720x452Potrivit expertilor, SM-N930V ar fi însă doar o versiune de test şi că nu este exclus ca telefonul să vină cu alte specificaţii, net superioare.

GadgetReport.ro relata, recent că Galaxy Note 7 ar urma să fie lansat în două versiuni, una cu procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821 SoC şi o alta cu un procesor Samsung Exynos 8893, ambele cu 6GB de LPDDR4 RAM.

Presa sud-coreeană afirmă că Samsung ar putea lansa şi o versiune de Galaxy Note 7 cu 8 GB de RAM şi un spaţiu de stocare de 256 GB.

Potrivit expertului Evan Blass, cunoscut pentru informaţiile exacte privind produsele ce urmează să fie lansate de Samsung, noul Galaxy Note 7 va avea un ecran de 5.7-inch QHD Super AMOLED, EDGE, adică cu marginile rotunjite, sud-coreenii reunţând la lansarea unui ecran clasic, cu margini drepte.

Ecranul Quad HD (1440p) va fi sensibil la presiune, astfel că, la fel ca la iPhone, va permite efectuarea unor comenzi diferite în funcţie de puterea cu care apeşi pe display.

Potrivit estimărilor din piaţă, Galaxy Note 7 ar putea fi primul telefon care va face trecerea de la carcasa de sticlă la una dintr-un aliaj de magneziu, cu margini curbate, în trei culori (black, silver şi blue)

Samsung Galaxy Note 7 va include două camere, una de 5 MP pentru selfie, şi o alta de 12 MP, ambele cu f/1.7. Nu este exclus ca cele două camere să includă tehnologia dual-lens, similară cu cea prezentă pe LG G5 şi Huawei P9, alături de un scanner de iris.

Phabletul va fi echipat, in ambele versiuni, cu o baterie de 4,000mAh cu încărcare rapidă prin USB Type-C şi va include certificare IP68 (rezistenţă la apă şi praf).

În privinţa preţului, nu putem decât să speculăm că acesta ar urma să fie în jur de 850-950 de dolari. Samsung nu a făcut, bineînţeles, nicio declaraţie oficială despre Note 7, aşa că informaţiile de mai sus trebuie privite ca simple speculaţii.