Viral pe internet. HBO a lansat trailerul pentru Game of Thrones Sezonul 8

Viral pe internet. HBO a lansat trailerul pentru Game of Thrones Sezonul 8HBO a lansat trailerul ultimului sezon din Game Of Thrones, iar clipul video a devenit viral pe internet, adunând peste 18 milioane de vizualizări în numai 3 ore. Game of Thrones Sezonul 8 va fi, fără îndoială, cel mai spectaculos sezon din serie, încleştarea dintre oameni şi ,,umblătorii albi”, conduşi de Regele Nopţii, urmând să atingă apogeul, relatează GadgetReport.ro

Clipul de 100 de secunde o are în prim-plan pe Arya Stark, într-o atmosferă plină de adrenalină, care stabilește scena pentru bătălia finală dintre cei vii și cei morți. În noul sezon ,,umblătorii albi” reuşesc să treacă fără probleme de Zidul din Nord şi că îşi continuă marşul în forţă către sud, către King’s Landing.

Sezonul 7 s-a încheiat, de altfel, cu momentul în care monştrii şi dragonul capturat de la Daenaerys au dărâmat „Zidul” de gheaţă în drumul lor spre Westeros.

Daenerys Targaryen și Jon Snow conduc împreună o armată care pare prea mică pentru o confruntare decisivă cu ,,umblătorii albi’’ conduși de Regele Nopții și ajutați de dragonul alb.

Producătorii au anunţat un adevărat record, înregistrând bătălia epică dintre oameni şi monştri în numai puţin de 55 de zile.

Winterfell-ul, condus de Sansa Stark, Arya și a fratele lor Bran, apare cuprins de flăcări.

“Regele Nopţii este Moartea însăşi. Nu este ca Joffrey şi nici ca Ramsay. Nu mai este fiinţă umană. Pentru mine, răul vine atunci când ai de ales între bine şi rău, dar alegi răul. Regele Nopţii nu are de ales, a fost creat aşa şi ăsta este el. În unele feluri, el reprezintă doar moartea, venind după toată lumea”, a declarat D.B. Weiss, unul dintre producătorii serialului, într-un interviu acordat publicaţiei Deadline.

Ultima serie Game of Thrones Sezonul 8, de 6 episoade, va fi difuzată în aprilie, de HBO. Vestea și mai bună este că durata fiecărui episod va creşte de la o oră la două.