vivo Y33s şi Y21 debutează în România. Preţuri şi specificaţii

Data: 10/02/2022 | Autor: .

vivo Y33s şi Y21 debutează în România. Preţuri şi specificaţii

 vivo extinde seria Y în România cu noile modele Y33s şi Y21. Noile telefoane dual sim vin cu Android 11, un look special, senzor cu amprentă amplasat lateral şi o baterie de 5000mAh care foloseşte tehnologia de încărcare rapidă Fast Charge. vivo Y33s este disponibil în România începând cu data de 8 februarie 2022, cu preţ recomandat de 1199 lei, în timp ce vivo Y21 costă numai 849 lei.

 

Principalul atuu al lui vivo Y33s pare a fi camera foto.  Y33s foloseşte o cameră principală de 50 de megapixeli care face parte din sistemul de trei camere amplasat pe spate, fiind potrivit pentru utilizatorii care doresc să surprindă momentele importante.

 

Din sistemul de camere face parte şi o cameră Super Macro, pentru mai multă claritate la fotografierea de prim-planuri. Ne-am asigurat că acest model poate surprinde Cadrul Perfect: Sistemul de procesare MediaTek Helio G80 SOC împreună cu 8GB RAM asigură funcţionarea corespunzătoare a aplicaţiilor şi procesarea rapidă a imaginilor. În plus, cu spaţiu de stocare de 128GB, va fi întotdeauna loc de păstrat amintirile importante.

 

Pentru a garanta o experienţă de utilizare impecabilă în orice moment, Y33s oferă câteva avantaje: Datorită încărcătorului vivo Fast Charge de 18W, bateria se încarcă foarte repede, chiar dacă are o capacitate de 5000mAh (TYP), iar sistemul vivo Energy Guardian oferă performanţă şi eficienţă, pentru gestionarea optimă a energiei. În plus, Y33s oferă un afişaj 1080p FullHD+, spaţiu de stocare care se poate extinde cu ajutorul cardurilor microSD, posibilitate de plată contactless prin tehnologie NFC (near-field communication) şi memorie RAM 2.0 extinsă, ceea ce permite telefonului să folosească memoria RAM inclusă de 8GB şi să „împrumute“ încă 4GB de memorie din spaţiul de stocare de 128GB, pentru mai multe activităţi şi pentru utilizarea mai multor aplicaţii simultan.

 

vivo Y21, un telefon interesant

Creat pentru utilizatorii care nu au nevoie de un telefon extrem de puternic în fiecare zi, Y21 este o soluţie atractivă care oferă cel mai bun raport calitate-preţ, folosind un sistem de procesare MediaTek Helio P35 SoC. Memoria RAM de 4GB poate fi extinsă din software cu încă 1GB. Datorită sistemul de operare vivio Funtouch 11.1, există acces la sistemul Multi-Turbo 5.0 care îmbunătăţeşte conexiunea pentru date, viteza procesorului şi funcţia de economisire a energiei şi oferă un mod dedicat pentru o experienţă de gaming mobilă deosebită. Afişajul Halo Fullview™ HD+ de 16,55cm (6,51 inchi) cu tehnologie revoluţionară oferă imagini clare, în culori vii. Modelul se bucură de design-ul elegant caracteristic telefoanelor vivo, cu aspect sofisticat şi finisaj “Pearl White” sau finisaj în nuanţe intense „Metallic Blue“, cu o greutate de numai 182g.