vivo Y72 5G debutează în România la numai 1499 lei

Data: 10/06/2021 | Autor: .

vivo lansează în România noul smartphone Y72 5G, un smartphone din gama medie, cu ecran FHD+ de 6,58 inchi , sistemul de operare Funtouch, bazat pe Android 11, conectivitatea rapidă 5G, MediaTek Dimensity 700 şi memorie RAM de 8GB. În poți cumpăra de pe acest LINK.

vivo Y72 5G oferă spaţiu de stocare intern de 128GB şi poate fi extins cu un card micro SD pentru a oferi spaţiu suficient pentru aplicaţii, fotografii şi filmări. Telefonul include o baterie de capacitate mare, de 5000 mAh, care permite consumatorilor să folosească mai mult dispozitivul între încărcări. Bateria poate fi încărcată foarte uşor cu ajutorul încărcării rapide vivo de 18W.

vivo Y72 5G, o cameră cu trei obiective

Telefon mobil Vivo Y72, Dual SIM, 8GB RAM, 128GB, 5G, Graphite Black

Sistemul său de camere foto, poziţionat în partea din spate conţine trei obiective cu patru funcţii principale: Ultra HD, ultragrandangular, bokeh şi macro, și permite utilizatorilor să surprindă diverse scene de la orice distanţă.

Camera principală cu rezoluţie mare de 64 de megapixeli asigură stabilizare electronică a imaginii pentru fotografii şi filmări clare. Datorită modului Super Night, utilizatorii pot surprinde scene nocturne intense şi clare.

Pentru fotografii cu grupuri mai mari şi imagini panoramice puteţi folosi camera de 8 megapixeli cu obiectiv grandangular, în timp ce camera cu obiectiv macro vă ajută să vedeţi lumea dintr-o altă perspectivă şi să fotografiaţi de la doar 4cm, pentru prim-planuri interesante. Camera frontală de 16 megapixeli completează sistemul de camere şi oferă selfie-uri clare chiar şi în condiţii de lumină redusă.

vivo Y72 5G include scaner de amprentă ramplasat în spate şi culorile în degradé ale versiunii Dream Glow sau eleganţa versiunii Graphite Black.

Modelul vivo Y72 5G va fi disponibil incepând cu data de 10 iunie 2021, cu preţ recomandat de 1699 lei și va aduce și o promoție de lansare, până în data de 31 iulie 2021: 200 lei discount pentru achiziție. Il gasesti AICI.