Vlad Ţepeş, eroul unei poveşti cu iz de Teoria Conspiraţiei (VIDEO)

Data: 19/05/2015 | Autor: .

vlad-tepes-dracula

Vlad Ţepeş este eroul unei noi poveşti cu iz de „Teoria Conspiraţiei”. „Biblia Pierdută”, de Igor Bergler, lansează ideea că prinţul renascentist ar fi finanţat un proiect ambiţios care urma să schimbe faţa întregii lumi.

„Biblia Pierdută” urmăreşte povestea profesorului Charles Baker, aflat pe urmele celebrului domnitor Vlad Ţepeş, în Transilvania.

Baker descoperă existenţa unei organizaţii malefice care controlează pieţele financiare, mass-media şi cele mai importante industrii şi pe care prinţul Dracula ar fi încercat să o anihileze, în zadar însă.

Descoperirile lui Charles Baker arată că organizaţia supraveghează internetul şi reţelele de socializare şi domină din umbră guvernele din întreaga lume. Singurul lucru care o poate opri este adevărul ascuns de Dracula în „Biblia lui Gutenberg”, mesaj menit a fi descifrat doar de anumiţi iniţiaţi.

Povestea este una fascinantă şi, cu siguranţă, urmează să devină subiect de film la Hollywood. Până atunci o puteţi citi în cartea lui Igor Bergler, ce va fi publicată la editura Rao

Detalii dar si alte ştiri din lumea ştiinţei şi tehnologiei aflaţi din emisiunea TV Gadget Show, realizată de GadgetReport.ro si difuzata astazi la Realitatea TV.