Vodafone creste viteza internetului mobil la 43,2 Mbps

Data: 9/07/2012 | Autor: .

vodafone-usb-dongle_w500Vodafone a lansat luni abonamentele Internet Nelimitat Extra si Profesional care ofera utilizatorilor o viteza de download de pana la 43,2 Mbps si o viteza de upload de pana la 5,76 Mbps, disponibila, in prima faza, in Bucuresti, Constanta si Mamaia.

Mai mult, acoperirea HSPA+ ce permite viteze de download de pana la 21,6 Mbps s-a extins la 30 de orase, incluzand, in prezent, Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Cernavoda, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Fetesti, Fundulea, Galati, Giurgiu, Iasi, Isaccea, Mangalia, Oradea, Ovidiu, Pitesti, Ploiesti, Predeal, Satu Mare, Sacele, Sibiu, Slobozia, Targu Mures, Techirghiol si Timisoara.

Promotional, utilizatorii de laptop-uri, PC-uri sau tablete primesc, de acum, doua luni de abonament gratuit, pentru fiecare contract Internet Nelimitat Plus, Extra si Profesional nou sau prelungit, pana la 31 iulie.

Tot de luni, utilizatorii pot opta pentru pachetul Standard, cu un tarif de 9 Euro/luna (TVA inclus), ce ofera un trafic initial* de internet mobil de 2GB. De asemenea, abonamentul Plus, de 12 Euro/luna (TVA inclus), ofera trafic inclus de 4GB, iar utilizatorii cu nevoie extinse de navigare online primesc de acum 6GB, la abonamentul Extra, in valoare de 14 Euro/luna (TVA inclus).

Mai mult, de acum, Vodafone ofera utilizatorilor si pachetul Internet Nelimitat Profesional, cu un trafic initial inclus de 18 GB, la un tarif de 19 Euro/luna (TVA inclus). Utilizatorii primesc gratuit si un modem ce permite, in cazul pachetelor Extra si Profesional, viteze de pana la 43,2 Mbps.

Clientii ce opteaza pentru versiunile Plus, Extra sau Profesional, primesc de asemenea, gratuit, optiunea Internet Premium, ce ofera acces la servicii tip VoIP.

De asemenea, utilizatorii serviciilor de voce mobila ce incheie sau reinnoiesc abonamente de voce, ce incep de la Mega 8 beneficiaza de o reducere de 2,08 Euro din pretul lunar al abonamentelor Internet Nelimitat, pentru fiecare contract nou incheiat, pe toata durata abonamentului.

Mai multe detalii despre noua oferta Vodafone Mobile Broadband sunt disponibile la www.vodafone.ro/internet.

Loading...

1 comentariu

  • 09/07/2012, 16:12 marius says : raspunde

    ” Internet de pana la…, ” poate sa insemne si 0,1 Mbps . Am avut eu discutii cu un operator Vodafone in urma cu mai mult timp. Am avut un abonament de business si traficul era sub orice critica. Operatorul Vodafone mi-a spus ca sa ma uit mai bine in contract si ca daca am 0,1 Mbps tot internet inseamna ca se specifica ‘pana la..” si deci nu pot sa-mi rezilieze contractul…Dupa mai multe luni am reusit sa inchid abonamentul de internet mobil.Deci ,mare atentie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.