Vodafone intră pe piaţa TV din România. Lansează 4GTV!

Data: 20/06/2016 | Autor: .

4GTV vodafone-4gtvVodafone pregăteşte lansarea, de la 1 iulie, a serviciilor de televiziune mobilă! Vodafone 4GTV va fi disponibil pe internet şi mobil, în cadrul unui pachet cu peste 30 de canale TV live si o serie de inregistrari, relatează GadgetReport.ro

Vodafone va intra în concurenţă directă cu Orange, RCS-RDS şi Telekom pe piaţa distribuţiei de programe TV, prin intermediul unei platforme de servicii online.

Vodafone a notificat CNA in privinta furnizarii unui serviciu media Audiovizual la cerere, care va avea denumirea de 4GTV. CNA va analiza solicitarea Vodafone în şedinţa de marţi.

GadgetReport.ro a anticipat decizia Vodafone în momentul în care a anunţat că furnizorul de servicii de conţinut multimedia online Seenow a luat decizia de a-şi suspenda serviciile TV începând cu data de 30 iunie 2016.

Mai mult, abonaţii Vodafone au primit un mesaj SMS in care sunt informati ca operatorul va lansa un nou serviciu: „In curand, vei avea acces la un nou serviciu, direct de pe mobil sau PC. Revenim cu mai multe detalii.”, se spune în SMS.

Pe site-ul seenow există, deja, o sectiune dedicata, intitulata TV  by Vodafone, care cuprinde peste 30 de canale TV live si o serie de inregistrari.

Vodafone Romania S.A. a inregistrat deja la OSIM marca 4GTV ( nr. depozit 6 M 2016 03953 din data de 2 iunie 2016).

4GTV home_mesaj_info_1_iulie

Become a Patron!
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.