Vodafone s-a lansat in afaceri cu flori. Cum sa comanzi buchete prin sms

Data: 26/09/2012 | Autor: .

Vodafone Romania a lansat  prima florarie digitala. De la adresa www.florariadigitala.ro se pot comanda 10 tipuri de buchete. Acestea pot fi comandate din orice retea, la preturi incepand de la 7 euro, fara TVA.

Florile pot fi comandate prin completarea unui formular standard ce contine datele destinatarului (nume, prenume, adresa completa).

Livrarea se va face in maxim 24 de ore de la primirea comenzii, oriunde in tara. Pretul buchetului include cheltuielile de transport.

In plus,  pana la  30 noiembrie 2012, floraria digitala Vodafone va fi disponibila publicului si intr-un spatiu inedit, la statia de metrou Piata Victoriei (M2).

“Este prima florarie digitala de la metrou din Romania “ a declarat Angus Slater. Chief Marketing Officer, Vodafone Romania.

“Am pornit de la ideea ca, printre cei care urca si coboara grabiti intre statii, exista si oameni care se gandesc la cei dragi. Oameni care adora surprizele, dar parca si mai mult adora sa faca surprize celorlalti si nu au nevoie de un motiv special pentru asta”, a mai spus aceasta.

Cei interesati pot trimite un buchet de flori oriunde in tara, printr-o simpla scanare a QR-codurilor disponibile in floraria digitala din statia de metrou Piata Victoriei,  de pe telefonul mobil sau tableta.