Vodafone lanseaza trei abonamente noi

Data: 15/11/2012 | Autor: .

Vodafone a anuntat joi lansarea a trei abonamente noi ce includ minute in retelele nationale fixe si mobile si in cele internationale fixe, alaturi de SMS-uri nationale si trafic de date.

Astfel, cu noile abonamente Mega National 7,10 si 15, in valoare de 7, 10 si respectiv 15 euro, clientii Vodafone pot comunica cu prietenii din orice retea, atat prin apeluri, cat si prin SMS-uri.

 

Utilizatorii cu nevoi suplimentare de navigare online pot adauga, pentru abonamentele Mega National 10 si 15 una dintre extraoptiunile Smartphone, ce includ 300 sau 600 MB, precum si extraoptiunile BlackBerry Start si Advanced.

De asemenea, si portofoliul curent de abonamente Mega ramane, in continuare, disponibil pentru utilizatorii Vodafone.
De astazi, utilizatorii noi ai serviciilor de Internet pe tableta, laptop si PC beneficiaza de trafic nelimitat noaptea, intre orele 23.00 si 06.00, la viteza maxima, pentru abonamentele Internet Nelimitat Plus, Extra si Profesional.

Abonatii primesc viteza dubla dupa expirarea traficului inclus, de la 128kbps pana la 256kbps, pentru abonamentele Internet Nelimitat Extra si Profesional.

Special pentru abonatii serviciilor de Internet Nelimitat, noua tableta cu sistem de operare Android Vodafone Smart Tab II 7” este disponibila gratuit, cu pachetul Internet Nelimitat Profesional, incheiat pe doi ani, in valoare de 19 euro/luna.

Vodafone Romania a inregistrat in perioada aprilie-septembrie (primul semestru al anului fiscal al companiei) un profit operational inainte de dobanzi, taxe, depreciere si amortizare (EBITDA) de 148,4 milioane de euro, in scadere cu 7% fata de aceeasi perioada a anului precedent.

Compania a inregistrat venituri totale de 387,6 milioane de euro in perioada iulie-septembrie, cu 5,2% mai mici fata de perioada similara a anului trecut, scadere provocata in principal de scaderea tarifelor de interconectare.