Vodafone oferă internet gratuit si nelimitat în weekend

Data: 4/09/2015 | Autor: .

vodafone supernet 4g

Cine are telefon Vodafone va putea testa, in mod gratuit, serviciile de internet 4G in weekendul 12-13 septembrie. Nu exista nicio limita de viteza sau trafic!

Începând cu data de 12 septembrie ora 00:01, până pe 13 septembrie ora 23:59, cei 8 milioane de utilizatori, indiferent dacă sunt abonaţi sau utilizează o cartelă PrePay, vor avea acces nelimitat la internet.

Promoţia este oferită drept cadou la un an de la lansarea serviciului Supernet 4G în România.

Vodafone afirmă că s-au luat toate măsurile pentru ca reţeaua să funcţioneze. Probabil acesta este şi motivul pentru care compania testează funcţionarea reţelei la capacitate maximă – să vadă dacă întâmpină probleme.

Interesant este şi faptul că cei care nu sunt clienţi Vodafone însă doresc să testeze gratuit internetul mobil, îşi pot procura o cartelă SIM Vodafone iar în perioada 14 – 18 septembrie îşi pot alege 2 zile în care vor putea naviga pe internet fără niciun cost suplimentar sau alte limitări.

Supernet 4G a adunat, în acest an, peste 1 milion de terminale 4G conectate la reţea.
Acoperirea 4G a Vodafone cuprinde peste 2500 localităţi şi cele mai importante 100 oraşe din ţară, iar traficul de date 4G a crescut de 15 ori comparativ cu septembrie 2014.