Volvo Lounge Console Concept. Viitorul limuzinelor suedeze

Data: 27/04/2016 | Autor: .

Volvo Lounge Console Concept

Volvo a lansat, cu ocazia Salonului Auto de la Beijing, conceptul pe baza căruia va fi construit modelul S90 Excellence, sedanul cu iz de limuzină cu care suedezii speră să câştige cât mai mulţi clienţi în segmentul de lux. Volvo Lounge Console Concept va deveni realitate cel mai probabil în 2017.

volvo concept 1Din imaginile lansate de Volvo, reiese că pasagerii din spate vor fi cei în jurul cărora vor fi construite toate facilităţile maşinii, de la opţiunile multimedia (ecrane LED, touchscreen, conectivitate on/offline etc.) la cele de confort ( scaune cu masaj, frigider, bar, sistem de încălzire şi climă etc.).

Printre alte facilităţi ale Volvo Lounge Console Concept, scanul din dreapta şoferului se va transforma, rapid, într-un adevărat birou mobil pentru oamenii de afaceri aflaţi în mişcare.

Practic maşina se modulează în stilul cabinelor de business din avioane, însă la un nivel de confort fără precedent.

„Am primit reacţii pozitive la lansarea Volvo Lounge Console Concept de pe XC90 şi am decis să facem un pas înainte cu interiorul S90 Excellence,”a declarat Robin Page, VP la Volvo Interior Design.

„Cu acest design, am vrut să creăm o adevărată operă de artă, o sculptură. Am adunat în Volvo Lounge Console Concept toate ideile valoroase din ultimii ani şi le-am transpus în realitate”, a mai spus acesta.