Vonino Kids Watch S2. Orange lansează un smartwatch special pentru copii

Data: 24/11/2015 | Autor: .

Vonino Kids Watch S2Orange a lansat Smart Junior, care oferă în premieră un smartwatch dedicat celor mici, Vonino Kids Watch S2, un ceas digital cu funcție de localizare în timp real, filtrare a apelurilor și 3 butoane pentru 3 numere favorite.

Astfel, părinţii ştiu în permanenţă unde se află copilul lor şi primesc notificări atunci când acesta depăşeşte o zonă prestabilită sau când apelează numărul de urgenţă. Ceasul funcționează cu ajutorul unei aplicații dedicate, Vonino Family Tracker, disponibilă pentru Android şi iOs.

Descriere:

Ceas inteligent – Family tracker
Display 0.66 inch tip OLED
Retea GPRS(171.1kbps), GSM 850/900/1800/1900Mhz
Procesor MTK 6260A, Cortex A7, 8MB RAM
GPS (doar pentru pozitionare)
Baterie Li-Ion, 3.7V, 350 mAh
Dimensiuni(mm) 60 x 46 x 27
Greutate 32g
Roz, Albastru deschis
Difuzor integrat; Microfon cu functie de monitorizare
Functie de apelare catre dispozitiv cu monitorizare
Apel urgenta – SOS
Functie de raportare a pozitiei in timp real; Functie de inregistrare a traseului; Functie de alertare la parasirea unui perimetru; Filtrare apeluri.
Mai multe detalii aflati de AICI.
KidsWatch S2

La pachetul Smart Junior, clienţii pot comunica nelimitat cu trei numere favorite naționale, au 300 de SMS-uri naționale și 300 MB trafic de internet pentru 5 euro/lună și smartwatch-ul Vonino Kids Watch S2 la 29 de euro.

Pentru tineri, Orange aduce într-un pachet nou cea mai populară combinație de resurse dinConfiguratorul online. Pentru 12,35 euro/lună, aceștia primesc 1,5 GB trafic de internet 4G, 1000 de minute naționale, dintre care maxim 500 pot fi consumate internațional, pe fix și mobil, SMS-uri naționale nelimitat, bonus acces la aplicațiile Libon și Antivirus și 10GB în Orange Cloud, precum și smartphone-ul 4G Orange Dive 30 la 0 euro, prin Buy-Back.

O NOUĂ OFERTĂ ORANGE FAMILY

Clienții care aleg un pachetOrange Family până pe 10 ianuarie 2016 vor primi beneficii în plus și un accesoriu cadou la alegere, în funcție de cel de-al treilea abonament activat.

Astfel, dacă optează pentru un abonament Orange Net, cei ce vor să se bucure de cel mai rapid internet 4G de la Orange și să păstreze amintirea celor mai frumoase momente petrecute în familie vor primi trafic de internet dublu pe tabletă și pot alege un selfie stick pentru a se distra mai mult în familie.

Pentru clienții care doresc să călătorească mai mult în familie și care optează pentru un al treilea abonament Orange Me, Orange a pregătit un bonus de 250 minute şi SMS-uri şi 500 MB internet pe mobil în roaming cu valabilitate 1 an, care poate fi folosit de toate numerele din familie. În plus, clienţii pot alege un încărcător de călătorie cadou, pentru a nu rata niciun moment din vacanţă.