Vrei becuri inteligente in casa? Cum se prezinta becurile IKEA TRÅDFRI

Sa ai un bec LED in casa, care sa consume putin si sa iti ofere o lumina adaptata dorintelor tale, nu mai reprezinta de multa vreme doar un moft. Pe piata romaneasca au aparut zeci de produse, de la becuri LED simple si ieftine, la produse care iti ofera o gama larga de culori si altele care se conecteaza prin bluetooth la telefon si iti pot reda inclusiv muzica. GadgetReport.ro va prezinta astazi becurile din colectia IKEA TRÅDFRI.

Becurile LED din gama IKEA TRÅDFRI va ofera posibilitatea de a seta luminizitatea dupa preferinte. Mai calda, mai rece, mai puternica sau mai discreta, in functie de momentul zilei, de locul in care le montati si de dorintele voastre.

Becurile E27 au 12 W, fiind clasificate in clasa energetica A+, sunt construite din materiale de calitate si ofera pana la 25.000 de ore de functionare.

Becurile de 980 lumeni, testate de GadgetReport.ro, se vand separat, la pretul de 89.90 lei, sau impreuna cu o telecomanda, la pretul de 110 lei. Primul il gasiti AICI, iar pachetul cu telecomanda AICI.

Iar daca achizitionati si modemul special care permite controlul becurilor prin smartphone, cu o aplicatie speciala, veti mai plati inca 130 lei. Gadgetul il gasiti AICI.

Ideea e ca, odata montate, puteti aprinde și stinge becurile din toată casa de la distanță și printr-o simplă apăsare a telecomenzii din colecția IKEA TRÅDFRI si puteti trece ușor de la lumina caldă la lumina rece.

Față de telecomandă, aplicația de telefon va permite să alegeti ce becuri doriti să aprindeti sau să stingeti, separat sau simultan. De asemenea, puteti controla intensitatea fiecăruia, în funcție de nevoile pe care le ai în acel moment.

Becurile IKEA TRÅDFRI, telecomanda si modemul, se instaleaza foarte usor. Odată înfiletate becurile și bateria conectată la telecomandă, becurile trebuie sincronizate cu telecomanda. Cu becurile TRÅDFRI pornite, ține apăsat butonul telecomenzii timp de 10 secunde la o distanță de 5 centimetri de fiecare bec.

Vedeti un tutorial video dedicat acestor produse in clipul video de mai jos.