Vrei Galaxy S6? De ce ar fi bine sa eviti modelul de 32 GB (VIDEO)

Data: 27/03/2015 | Autor: .

galaxy-s6-edge-gadgetreport

Mult laudatul Samsung Galaxy S6 are o problema pe care am anticipat-o incă din momentul lansării oficiale. Cel mai spectaculos smartphone construit de sud-coreeni nu are posibilitatea de a-i extinde spaţiul de stocare, iar acest lucru se simte!

Sammobile relatează că modelul de 32GB poate fi insuficient pentru cei care vor să păstreze în telefon filme, fotografii şi alte documente. Asta în condiţiile în care la dispoziţia utilizatorului rămân numai 23 de GB, restul fiind ocupaţi de sistemul de operare şi aplicaţiile preinstalate.

Modelul de 64 GB lasa la dispozitia utilizatorului numai 55 GB, iar cel de 128 GB numai 119 GB.

E mult, e putin, voi decideţi? Cert este că dacă îl cumperi pe cel de 32 GB, memoria s-ar putea să se umple rapid dacă pleci în vacanţă şi îl încarci cu 8-10 filme şi dacă faci câteva sute de fotografii de 16 MB şi câteva filmuleţe.

Ai, bineînţeles, varianta de a le încărca în cloud, pe Dropbox sau Drive, dacă ai acces la o conexiune wi-fi. Mai ai si varianta de a lua cu tine un hard extern.

Interesant este faptul ca, potrivit Sammobile, sud-coreenii si-au dat seama de aceasta problema si, pe versiunea Samsung Galaxy S6 Active ar putea readuce slotul pentru card extern.

GadgetReport.ro relata, joi, ca nici camera foto de pe Galaxy S6 nu ar fi atat de performanta pe cat a fost laudata. Potrivit unui test facut de Gizmodo, aceasta este mai slaba chiar si decat cea de pe Galaxy S5, in cazul fotografiilor facute cu blitz. Detalii aflati de AICI.

Sfatul nostru este ca, daca tot va doriti Samsung Galaxy S6 – de altfel un telefon foarte bun – faceti un efort si cumparati versiunea de 64 GB.