Vrei un laptop ieftin si performant? Samsung Chromebook 2 vine in mai! (VIDEO)

Data: 27/04/2014 | Autor: .

Samsung Chromebook 2Samsung ar putea pune in vanzare noul laptop Chromebook 2 in luna mai, cu o intarziere de o luna datorata unor motive necunoscute. La 399 de dolari, Samsung Chromebook 2 propune o configuratie demna de un produs din gama premium si o autonomie remarcabila, de 8,5 ore.

Informatia vine de la BetaNews care afirma ca a primit o confirmare oficiala de la Samsung.

In prezentarea facuta anterior acestui laptop, GadgetReport.ro relata ca daca va doriti un laptop ca sa intrati pe internet, sa scrieti un text, sa vedeti filme si sa ascultati muzica, Chromebook 2 poate fi o alegere foarte buna.

Prezentat de Samsung in doua variante, una de 319 de dolari si o alta de 399 de dolari, noul Samsung Chromebook 2 depaseste net concurenta, inclusiv unele gadgeturi cu Windows 8.1.

Prima versiune Chromebook 2 are un ecran de 11,6 inchi, un display HD (1366 x 768 pixeli), un procesor de 1.9GHz Samsung Exynos 5 Octa-core, 4GB de RAM DDR3L low-voltage si 16GB spatiu de stocare.

Chromebook-2-13-inchProcesorul este cel mai nou lansat de Samsung si, impreuna cu memoria de 4 GB, promite o experienta excelenta de utilizare.

Versiunea mai mare, de 13 inchi, are un ecran Full HD (1920 x 1080 pixeli) si procesor superior, un octa-core tactat la 2.1GHz.

Ambele Chromebook-uri vin cu camera HD (720p), port HDMI, doua porturi USB – unul 3.0 si unul 2.0, un card reader MicroSD, mufa pentru casti, de 3.5mm,  alaturi de o baterie ce le asigura o autonomie de pana la 8,5 ore.Samsung Chromebook 2 -gadgetreport

Modelul mai mic va fi  disponibil in culorile alb si negru, in timp ce Chromebook-ul de 13 inchi va fi disponibil intr-un gri Titan si va fi acoperit, dupa modelul Galaxy Note 3, cu piele, pentru un aspect premium.

Ambele Chromebook-uri ruleaza sistemul de operare Chrome OS. Acesta va permite sa folositi mai toate aplicatiile uzuale, de la browser-ul Chrome, la un office care va permite sa editati texte la fel ca in in Windows Office.