Vrei un telefon ieftin și bun? Noile smartphone-uri OPPO A15 și A15s

Data: 12/02/2021 | Autor: .
OPPO A15

OPPO A15 și A15s

OPPO a anunțat lansarea noilor smartphone-uri A15 și A15s echipate cu cameră triplă AI, procesor octa-core, MediaTek Helio P 35 și ecran de 6,52 inci.

„Am dezvoltat modelul OPPO A15 pentru cei care vor un smartphone cu un diplay de 6.52 inci HD+, iar OPPO A15s este dedicat celor care necesită un spațiu de stocare mare pentru a păstra și a avea toate amintirile la un click distanță”, afirmă Alexandra Răuț, Brand Manager OPPO în cadrul Green Leaves Technical.

Cameră triplă cu AI

OPPO A15 și A15s dispun de o cameră triplă cu inteligență artificială care redau întocmai momentele cele mai importante pentru utilizatori.

Ansamblul de camere este alcătuit dintr-o lentilă principală de 13MP, o lentilă macro de 2 MP și o lentilă de adâncime de 2MP care asigură un efect bokeh natural fundalului din fotografii .

OPPO A15 și OPPO A15s dispun de modul HDR care oferă fotografii clare chiar și în condiții de luminozitate scăzută sau în cazul unei surse de lumină din spatele subiectului.

Prin modul Portret Bokeh fotografiile realizate cu camera frontală au un efect natural de bokeh, iar pentru un plus de creativitate, pot fi adăugate 6 filtre speciale.

Prin îmbinarea funcțiilor Dazzle Color și Recunoaștere AI a mediului, cele două modele oferă modul AI de Îmbunătățire a cadrului, care poate reda impecabil 21 scenarii de fotografiere diferite.

Mai mult, utilizatorii au posibilitatea de a-și îmbunătăți fotografiile prin cele 15 filtre disponibile și clipurile video prin alte 10 filtre.

Cel mai nou ColorOS 7.2

Modelele OPPO A15 și OPPO A15s dispun de cel mai nou ColorOS 7.2 și un set de caracteristici foarte potrivite pentru utilizatori. Pentru o interfață mai intuitivă, Dark Mode-ul are un contrast îmbunătățit. În același timp, capturile de ecran derulabile sunt utilizabile atât pe conținutul tip portret cât și în modul peisaj ceea ce face înregistrarea informațiilor mult mai ușoară, prin simpla glisare cu trei degete pe ecran. De asemenea, Sidebar-ul Smart oferă un acces rapid la toate aplicațiile importante pentru fiecare utilizator în parte.

OPPO A15s este un smartphone foarte rapid cu o capacitate de stocare de 64GB ce poate fi extinsă la 256GB. Având un procesor octa-core, MediaTek Helio P 35, acest telefon are o performanță impresionantă cu un consum redus de energie.

Cele două modele sunt extrem de potrivite și pentru pasionații de jocuri, având HyperBoost 2.1, compus din FrameBoost și TouchBoost, care analizează performanța telefonului și își ajustează setările astfel încât să evite reducerea frecvenței cadrelor pe secundă. Prin intermediul unei frecvențe a cadrelor stabilă, jucătorii au o experiență mai cursivă de joc cu un lag scăzut.

OPPO A15 și OPPO A15s vor fi disponibile începând cu luna aceasta la partenerii OPPO autorizați, în variantele de culori Dynamic Black și Mistery Blue.