Warcraft: Începutul. Mergi la film şi te joci gratuit!

Warcraft: Începutul

Jucătorii de Warcraft au parte de o surpriză specială în cazul în care vor merge să vizioneze primul film inspirat din celebra serie de jocuri video, Warcraft: Începutul. Pentru o perioadă limitată, fiecare bilet  cumpărat prin intermediul cinematografelor Grand Cinema&More, Hollywood Multiplex și Movieplex vine cu un fluturaș promoţional pentru World of Warcraft Battlechest, relatează GadgetReport.ro

Prin intermediul acestuia, gammerii vor putea activa World of Warcraft pe contul de Battlenet, primind astfel acces la Word of Warcraft plus toate expansiunile, inclusiv Warlords of Draenor, cât și 30 de zile de acces în joc.

În plus, jucătorii de World of Warcraft care se autentifică în joc în perioada 25 mai – 1 august primesc arme inspirate din film.

Filmul ” Warcraft: Începutul ” va debuta în cinematografe in 10 iunie 2016. Realizat de Legendary Pictures si Universal Pictures, filmul se bazează atat pe seria de jocuri video Warcraft, cat și pe nuvelele cu actiunea in lumea Azeroth.

„Tărâmul pașnic Azeroth se află la un pas de război când se confruntă cu invadatori de temut: luptatorii orci fug din lumea lor aflata pe moarte, pentru a coloniza alta. Un portal se deschide pentru a conecta cele două lumi. O armată se confruntă distrugerea, iar cealaltă se confruntă cu dispariția. Începe o saga spectaculosă a puterii și sacrificiului, în care războiul are multe fețe și toată lumea luptă pentru ceva”, afirmă Legendary, in descrierea filmului.

Din distributia Warcraft: Începutul  fac parte Paula Patton, Ben Foster, Travis Fimmel, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky, Daniel Wu si altii.

Trailerul” Warcraft: Începutul ” face furori pe internet, adunând peste 20 milioane de vizualizari.


Mai multe detalii aflaţi de pe www.warcraftmovie.com