Western Digital My Passport Go: un SSD portabil de până la 2 TB

Data: 17/12/2019 | Autor: .

Western Digital My Passport Go: un SSD portabil de până la 2 TBWestern Digital a lansat noul SSD portabil – My Passport Go – proiectat cu precadere pentru cei care calatoresc mult sau doresc sa transfere rapid cantitati mari de date de la o locatie la alta. Western Digital My Passport Go este disponibil in variante de 500GB, 1TB si 2TB, relatează GadgetReport.ro

Noul Western Digital My Passport Go are un design compact, potrivit pentru orice obiect de vestimentatie, geanta sau rucsac, iar cablul USB este integrat. In acest fel, nu numai ca este foarte usor de transportat, dar este si la indemana pentru orice situatie, intotdeauna pregatit pentru a fi utilizat.

Disponibil in variante de 500GB, 1TB si 2TB, modelul asigura suficient spatiu de stocare pentru orice tip de utilizator, iar prin interfata USB 3.0 cu care este prevazut pot fi transferate date cu viteze de pana la 400MB/s. Mai mult decat atat, carcasa este prevazuta cu margini din cauciuc, care preiau socurile si impiedica deteriorarea dispozitivului, chiar si in cazul unor caderi de la inaltimi de pana la 2m.

Ele au in acelasi timp si rol estetic, fiind colorate in albastru sau galben, pentru a da o anumita vizibilitate produsului, care capata in acest fel un aspect mai vesel, mai placut. Iar pentru utilizatorii care doresc sa foloseasca in scopul realizarii unor copii de siguranta, Western Digital My Passport Go este compatibil cu solutia Time Machine utilizata de sistemele Mac si este insotit de o solutie de backup automat pentru PC-uri cu sistemul de operare Windows.

Noile SSD-uri portabile sunt disponibile pentru achizitionare accesand My Passport Go.