Wizz Air a lansat o aplicatie pentru iPhone

Data: 11/02/2013 | Autor: .

wizzairapplestoreCompania aeriana low-cost Wizz Air a lansat luni noua aplicatie gratuita de mobil destinata pasagerilor sai. Aplicatia este destinata, pentru moment, doar utilizatorilor de iPhone si este disponibila gratuit in App Store.

Aplicatia este gratuita si o gasiti aici.  Compania estimeaza lansarea versiunii pentru Android in luna mai.

mzl.hocnfoiz.320x480-75“Pasagerii pot gasi orarul de zbor Wizz Air intr-un mod convenabil si usor de folosit, descarcand aplicatia pe iPhone-urile personale. Serviciile care sporesc confortul pot fi adaugate rezervarilor deja existente direct din aplicatie iar noile zboruri sunt disponibile pentru rezvervari la cele mai mici tarife, exclusiv membrilor Wizz Discount Club. Cei care nu sunt membri pot deveni si se pot bucura de discount-urile garantate in timp ce-si completeaza rezervarea prin intermediul aplicatiei. Wizz Air estimeaza lansarea versiunii pentru Android in luna mai pentru a permite pasagerilor acces la cele mai mici tarife direct de pe smartphone-uri”, a declarat Zsolt Csernak, Head of Information Technology la Wizz Air.

Mai multe amanunte despre cum poate fi folosita aplicatia aflati de aici

Wizz Air opereaza o flota de 39 aeronave Airbus A320 de la 16 baze, 250 de rute facand legatura cu 84 de destinatii din 30 de tari. In 2013, compania estimeaza ca va avea 13,5 milioane de pasageri.