Wolfenstein Youngblood. O nouă misiune într-un Paris utopic, controlat de naziști

Data: 18/08/2019 | Autor: .

Wolfenstein Youngblood. O nouă misiune într-un Paris utopic, controlat de naziști

Wolfenstein II: The New Colossus se termină cu B.J Blazkowicz rătăcind prin Parisul ocupat de naziști. În noul joc Wolfenstein Youngblood, fiicele acestuia,  Jess și Soph, pornesc în căutarea tatălui lor, în Parisul controlat de naziști, relatează GadgetReport.ro

La 19 ani după evenimentele din Wolfenstein II: The New Colossus, BJ a dispărut într-o misiune în Parisul anilor ’80, controlat de naziști, într-o realitate alternativă în stil retro. Bazându-se pe anii de pregătire cu tatăl lor călit în toate bătăliile, fiicele gemene ale lui BJ, Jess și Soph, trebuie să-l salveze pe cel care le-a instruit.

De la începutul jocului vom avea de ales dintre Jess și Soph, plus arma și armura dorită cât și un mic bonus ce poate fi activat într-un anumit interval de timp, element care le vor ajuta cele două surori să își îndeplinească misiunile.

Datorită acestei abordări, Wolfenstein Youngblood aduce în acest titlu modul Co-Op, cealaltă soră geamănă fiind controlată de către A.I. Bineînțeles, jocul poate fi abordat și în clasicul mod single-player.

În noul Wolfenstein Youngblood, vom avea de realizat o gamă largă de misiuni, principale și secundare, pentru a găsi indicii ce ne vor duce la B.J Blazkowicz și, bineînțeles, împreună cu Rezistența, să eliminăm naziștii din oraș.

Povestea este una foarte interesantă și plină de acțiune. Gameplay-ul este excelent, oferind câteva noi elemente ce îl diferențiază de celelalte jocuri din seria Wolfenstein.

Pe lângă noul mod Co-Op, dezvoltatorii au adăugat și câteva elemente de tip RPG, precum și un sistem de leveling ce ne va permite să deblocăm noi abilități, costumații și arme. Iar pentru a crește în nivel, vom fi nevoiți să realizăm atât misiuni principale cât și secundare, cele secundare fiind foarte importante deoarece ne vor ajuta să doborâm inamicii din misiunile principale.

La capitolul grafică, jocul stă foarte bine, randările personajelor fiind bine definite, iar decorurile extrem de realiste. Echipa GadgetReport.ro a avut ocazia să joace titlu pe PlayStation 4 Pro, iar experiența de gaming a fost ireproșabilă.

Coloana sonoră, muzica antrenantă și mai ales sunetul armelor reprezintă, de asemenea, un atuu important pentru acest jos, reușind, împreună cu grafica de înaltă definiție să ne transpună în atmosfera specială a Orașului Luminilor.

Wolfenstein Youngblood

Grafica jocului Wolfenstein Youngblood

GadgetReport.ro oferă jocului nota 7,5, abordarea modului co-op  și noile elemente de RPG nefiind atât de bine definite pe cât ne-am fi dorit.  Wolfenstein YoungBlood este distribuit în România de Best Distribution.

Jocul poate fi achiziționat de aici.