Wonder Woman 1984, disponibil, de astăzi, în România!

Data: 1/04/2021 | Autor: .

Filmul „Wonder Woman 1984”, producţie Warner Bros. Pictures regizată de Patty Jenkins,a fost lansat de astăzi, 1 aprilie, pe platforma HBO GO.

Acţiunea lungmetrajului cu Gal Gadot în rolul principal este plasată în anii ’80, când Wonder Woman se pregăteşte pentru următoarea ei aventură şi vrea să îşi împlinească un vis, dar înainte trebuie să aibă de-a face cu Max Lord şi Cheetah.

Soarta lumii este din nou în cumpănă şi doar ea poate salva omenirea. Acest nou capitol din poveste o găseşte pe Diana Prince trăind liniştită printre muritori în perioada dinamică şi colorată a anilor ‘80 – o eră a excesului, în care lumea încearcă să aibă tot ce-şi doreşte. Deşi îşi stăpâneşte deplin puterile, ea nu vrea să iasă în evidenţă, este curator de artefacte antice şi îşi îndeplineşte, incognito, datoria de erou. Dar Diana va trebui să apară în lumina reflectoarelor şi să-şi adune toată înţelepciunea, forţa şi curajul pentru a salva omenirea de la un dezastru.

Din distribuţie fac parte Chris Pine – în rolul lui Steve Trevor, Kristen Wiig – în rolul the Cheetah, Pedro Pascal – în rolul lui Max Lord, Robin Wright – în rolul Antiope şi Connie Nielsen – în rolul Hippolyta.

Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder, Patty Jenkins, Gal Gadot şi Stephen Jones au produs filmul.

Rebecca Steel Roven Oakley, Richard Suckle, Marianne Jenkins, Geoff Johns, Walter Hamada, Chantal Nong Vo şi Wesley Coller au fost producători executivi.

Jenkins a regizat după un scenariu scris de ea şi de Geoff Johns & Dave Callaham, o poveste de Jenkins & Johns, bazat pe personajele marca DC. Personajul Wonder Woman a fost creat de William Moulton Marston.

Regizoarei i s-au alăturat câţiva membri ai echipei cu care a lucrat la „Wonder Woman” (2017), inclusiv directorul de imagine Matthew Jensen, scenografa Aline Bonetto, nominalizată la Oscar („Amélie”), şi designerul de costume Lindy Hemming, premiat cu Oscar („Topsy-Turvy”). Richard Pearson, editor nominalizat la Oscar („United 93”), a montat filmul. Muzica îi aparţine compozitorului Hans Zimmer, premiat cu Oscar („Dunkirk”, „The Lion King”).

Ce noutăți aduce serviciul FilmBox+, concurent pentru Netflix și HBO Go?