Ce noutăți aduce serviciul FilmBox+, concurent pentru Netflix și HBO Go?

Data: 18/02/2021 | Autor: .

SPI International anunță lansarea noului serviciu de streaming FilmBox+. Serviciul combină conținutul la cerere cu fluxurile live. Serviciul este oficial live începând de astăzi, inclusiv în România. Este disponibil prin web, platformele operatorilor, parteneri, aplicații mobile și TV.

FilmBox+ este un serviciu de streaming nou și îmbunătățit, marca SPI International. Acesta promite să unească digitalul cu liniarul printr-o vastă ofertă de conținut VOD (video on demand) și canale live.

FilmBox+ funcționează pe o nouă infrastructură care oferă o experiență îmbunătățită a utilizatorului printr-o interfață ușor de utilizat, disponibilitate pe mai multe ecrane și o selecție de conținut special concepută care acoperă filme, seriale TV, documentare și multe altele.

Începând de astăzi, utilizatorii pot accesa serviciul direct la adresa www.filmbox.com sau prin intermediul aplicației FilmBox+ de pe dispozitivele lor conectate la internet, cum ar fi telefoane inteligente, tablete, televizoare inteligente sau platformele operatorilor parteneri.

FilmBox+ , „Home of Good Movies”

Serviciul adoptă deviza „Home of Good Movies” și aduce o selecție bine pregătită de conținut la cerere de la distribuitori importanți la nivel mondial, inclusiv filme de mare succes de la Hollywood cu vedete celebre, bijuterii cinematografice independente și divertisment tematic. Serviciul oferă, de asemenea, canale live care difuzează conținut 24/7 fără întrerupere, pentru spectatorii care se bucură de experiența „lean-back”.

O caracteristică o reprezintă Smart Collection Channels – canale care au conținut selecționat de editorii FilmBox în funcție de dispoziție, gen sau ocazie specială – care vor fi adăugate la serviciu în cursul acestui an.

Serviciul oferă o soluție centralizată de conținut care răspunde obiceiurilor de vizionare cele mai diverse, combinând experiența de vizionare live cu ușurința și flexibilitatea conținutului la cerere.

În prezent, prin serviciul de streaming, spectatorii pot accesa mii de titluri VOD celebre și peste 8 canale live, oricând și oriunde, prin intermediul dispozitivelor lor conectate la internet.