Ray Donovan revine pe ecrane. O surpriză în showbiz !

Data: 25/02/2021 | Autor: .

Ray Donovan se intoarce

Ray Donovan, celebrul serial de televiziune difuzat în România de HBO, cu milioane de fani în întreaga lume, va reveni în curând pe ecrane, într-o producție specială, un film produs și adaptat de Showtime, relatează DailyMail.

Serialul a fost anulat anul trecut, în februarie, după șapte sezoane excelente. Producătorii nu au oferit niciun motiv pentru anularea serialului. Dacă nu ați văzut serialul, vă invităm să o faceți. Îl găsiți pe HBO și vă garantăm că este un serial de calitate.

 

În noul film, ce urmează să fie lansat în curând, Liev Schreiber, în vârstă de 53 de ani, își va relua rolul principal, potrivit Variety , iar regia va fi semnată de David Hollander.

„Bridgerton” a devenit cel mai popular serial Netflix

Jon Voight și Kerris Dorsey vor face parte, de asemenea, din noul film, a cărei acțiune va porni din momentul încheierii celui de-al șaptelea sezon.

„Este greu de descris cât de bine am primit acest anunț, noi, cei din familia Ray Donovan, care au avut norocul să experimenteze dragostea și sprijinul copleșitor pe care fanii noștri l-au exprimat de când a apărut știrea că Ray nu se va întoarce”, a declarat Gary Levine, executivul Showtime.

Fauda, un serial excelent, care merită văzut. Sezonul 3, disponibil pe Netflix

Serialul, de 82 de episoade, a fost difuzat în perioada 2013-2020 pe Showtime & HBO. Liev Schreiber și Jon Voight au fost premiați cu Emmy, iar  Voight a câștigat și un Glob de Aur în 2015. Printre premiații serialului s-a aflat și Hank Azaria, care a primit un Emmy în 2016.

Ce noutăți aduce serviciul FilmBox+, concurent pentru Netflix și HBO Go?