Cele mai urmărite filme din SUA. Thrillerul „The Little Things”, pe primul loc

Comscore a dat publicității clasamentul celor mai urmărite filme, în weekend, în cinematografele din Statele Unite. Pe primul loc, pentru a doua săptămână la rând, s-a situat thrillerul „The Little Things”, cu Denzel Washington şi Rami Malek în rolurile principale.

Regizat de John Lee Hancock, „The Little Things” spune povestea a doi poliţişti care încearcă să prindă un criminal în serie. Filmul, lansat simultan în cinematografe cât şi pe platforma de streaming HBO Max, a adus încasări de 2,1 milioane de dolari, cu 55% mai puţin faţă de intervalul anterior, relatează boxofficemojo.com.

Filmul a cumulat încasări de 7,8 milioane de dolari în SUA şi Canada şi de 4,7 milioane de dolari în toată lumea.

Pe locul doi în clasament s-a clasat „The Croods: A New Age”, o animație care a generat încasări de 1,76 milioane de dolari.

Locul trei în box-office-ul american a fost ocupat de thrillerul „The Marksman”, cu Liam Neeson în rol principal, cu încasări de 1 milion de dolari.

Locul IV este ocupat de filmul SF „Wonder Woman 1984”, cu Gal Gadot şi Chris Pine în distribuţie, cu încasări de 905.000 de dolari.

Următoarele locuri în top 10 au fost ocupate de thrillerul fantasy „Monster Hunter”, regizat de Paul W.S. Anderson, cu Milla Jovovich în rol principal,  „News of the World”, cu Tom Hanks în rol principal, drama „Promising Young Woman”, cu Carey Mulligan în rol principal, thrillerul „Fatale”, cu Hilary Swank, comedia „The War with Grandpa”, cu Robert De Niro,  şi „The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring”.