Godzilla vs. Kong. A apărut trailerul oficial al megaproducției MonsterVerse

Legendary Entertainment și Warner Bros. au lansat trailerul oficial al filmului „Godzilla vs. Kong”.  Regizat de Adam Wingard, cu Millie Bobby Brown, Eiza González, Alexander Skarsgård, Rebecca Hall, Kyle Chandler, Kaylee Hottle în rolurile principale, filmul SF va fi lansat pe 26 martie, la nivel international.

Trailerul filmului Godzilla vs. Kong îl arată pe Godzilla într-un tur global de distrugeri, în contradicție cu relația pașnică avută anterior cu umanitatea.

Unii cred că există o forță nevăzută care îl manipulează pe Godzilla să se comporte violent în timp ce alții sunt gata să-l oprească cu orice preț, aruncându-l pe Kong în lupta împotriva titanului. Bătălia dintre cei doi va fi cu siguranță o confruntare de proporții epice, relatează Screen Rant.

Legendele se ciocnesc în „Godzilla vs. Kong”, în timp ce acești adversari mitici se întâlnesc într-o bătălie spectaculoasă pentru secole, cu soarta lumii atârnând în echilibru. Kong și protectorii săi întreprind o călătorie periculoasă pentru a-și găsi adevărata casă. Alături de ei se află și Jia, o tânără orfană cu care uriașa gorilă a format o legătură unică și puternică. Dar aceştia se găsesc în mod neașteptat în calea unei Godzilla furioase care distruge tot ce-i iese în cale. Ciocnirea epică dintre cei doi titani – instigată de forțe nevăzute – este doar începutul misterului care se află adânc în miezul Pământului.