X-Men: Apocalypse. Imagini din cel mai aşteptat SF din 2016

Data: 8/02/2016 | Autor: .

X-men Apocalypse lansare GadgetReport.ro

La Super Bowl 2016 a fost lansat trailerul unuia dintre cele mai aşteptate filme din 2016, X-men: Apocalypse, ultimul capitol din franciza X-Men. În noua confruntare, echipa de mutanţi condusă de Charles Xaviour se luptă cu cel mai mare inamic de până acum, Apocalypse, cel mai vechi mutant din istoria lumii.

X-Men: Apocalypse este capitolul final al trilogiei începută în 2011 cu filmul X-men:First Class.

James McAvoy îl joacă pe Charles Xavier, Oscar Isaac interpretează rolul Apocalypse, iar Michael Fassbender pe celebrul Magneto. “Filmul va emoționa publicul, căci va conţine un omagiu adus filmelor seriei”, a declarat regizorul Bryan Singer. În film o vom vedea şi pe Sophie Turner, cunoscută pentru rolul din Games of Thrones, sau Olivia Munn.

„Michael Fassbender a făcut ceva nemaipomenit în film… Eram la finalul unei scene şi el m-a rugat să nu opresc filmarea chiar după finalul scenei şi a făcut apoi un lucru ce m-a făcut să plâng. […] Simon Kinberg, scriitorul, care nu își afișează defel emoțiile, s-a muiat. A fost atât de frumos […] Fassbender a ridicat clar nivelul acelei scene”, a explicat Singer.

În X-Men: Apocalypse, mutanţii, buni sau răi, îţi vor uni forţele împotriva lui Apocalypse, cel care vrea, bineinteles, distrugerea rasei umane.

X-Men: Apocalypse ajunge în cinematografe pe 27 mai 2016.

Vedeţi mai jos clipul video difuzat la Super Bowl 2016, pe muzica celor de la Coldplay – „Don’t Panic”