Xbox Series X. Microsoft a anunțat noua consolă de jocuri

Data: 13/12/2019 | Autor: .

Xbox Series X. Microsoft a anunțat noua consolă de jocuri

Microsoft a anunțat, cu ocazia The Game Awards, numele și data lansării noii console de jocuri Xbox Series X. Gadgetul, gândit să concureze cu viitorul PlayStation 5, vine cu o formă specială, cu iz de PC tower, și cu specificații tehnologice ce se anunță a fi foarte spectaculoase. Va fi cea mai puternică consolă de jocuri din istorie, relatează GadgetReport.ro

Microsoft a anunțat noua consolă Xbox Series X prin intermediul unui clip video cu iz de trailer SF, inspirit din celebrul discurs The Dream of Life al lui Alan Watts.

,,Let’s have a dream. Let’s have a surprise’’. Acestea sunt cuvintele care însoțesc prezentarea noii console.

Ce ne-a atras atenția, dincolo de forma de tower a noii console Xbox Series X, este uriașa gură de ventilație din partea superioară și faptul că aceasta va fi însoțită de un nou Xbox Wireless Controller cu același design devenit emblematic pentru Xbox, dar cu specificații superioare printre care inclusiv un buton dedicat pentru a da share instant pe social media imaginilor și înregistrărilor din jocuri.

Prezentarea consolei, care include imagini din mai multe jocuri, cu mașini, fotbal și strategie, este însoțită de sloganul ,,Power your dreams’’.

Știm deja că noua consolă va fi capabilă să redea de jocuri 4K la 60 de frame-uri pe secundă dar și, cel mai probabil, la noul standard 8K și 120 de fps.

Halo: Infinite și Senua’s Saga: Hellblade II sunt două dintre jocurile care vor debuta împreună cu noua consolă, în iarna anului viitor.